Re: Istifa etmeme neticesinde iş akdinin feshi durumu
Alıntı:
nzmkck rumuzlu üyeden alıntı
Sayın kırcali kusurabakmayin ne yapmam konusunda hic birbi,lgim yoktu ve gec herhangi bir sey icinde gec kalmak istemedim bu yuzden sorumun cevp bulmasinda acele ettim...Benim bir ka csorum daha olucak...
1-Biz bolum olarak cumartesi ve pazar mesai yapmama karari almistik (hafta ici 10 saat calistigimiz icinde cumartesi gunumuz zorunlu degildir) ve bolum olarakta bir bildizi yazma karari aldik bu kagidi da ben yazdim...Bu kagidi benim yazmis olmamda bi sakinca varmi ?
Bildiride yazilan....
yapilan zam tekrar belirlenene kadar ve ıcerde olan paralarimizi alana kadar hafta sonu ve hafta ici fazla mesai yapilmayacaktir diye butun bolumler olarak karar aldik diye bir yazi yazildi...bu sekil
2-Bana yaklasık 1 sene once tarıhsız bır ıstıfa kagıdı ımzalatılmıstı fakat bu ıstıfanın aslı bende yırtıp attım,iş verende benım ıstıfamin fotkopısı var tarıhsız bunu kullanarak benı atabılırmı...benımle bırlıkte 2 kısının daha ısıne son verıldı onlara noter kanalıyla ısınlerıne son verıldıgı bıldırıldı fakat bana bole bır kagıt gelmedı...bilgileriniz icin tsk ederim
israrla sizlerden ne yapmam gerektıgıne daır bı cevap bekliyorum lutfen cevaplarsanız benı sevındırıceksınız tskler