Re: Freelotto Firmasının Israrı Ve Sorular..
bbaydard'a gelen o maillerin tıpkı aynısı(üzerinde astronomik rakamlı bir çek, diğer üyeler arasında görünen ismim,..vs) bana da geliyor. Son 2-3 yıldır her hafta geliyor. Direkt çöpe gönderiyorum. Cezbedici bir şekilde bize sunuyorlar ama bana hiç inandırıcı gelmedi şimdiye dek. 'Bana miras olarak 25 milyon$ kaldı, paylaşalım' diyen Afrika maillerinden bir farkı yok bana göre. İnanmamak gerek bunlara.
http://annwyn.kucukresim.com/uploads/adsizeb7bd.jpg
bu da bugün gelen mail. mail listesinden çıkalı yaklaşık 1 hafta oldu, ancak hala mail geliyor. bunu şikayet edecek bir yer yok mu?
İlgili mail adreslerini spam mail olarak tanımla veya outlook tarzı program kullanıyor isen kural oluştur, otomatikman mail programın spam klasörüne göndersin yada çöp kutusuna.
Arkadaşlar Bakin Bu Tür Sitelerin 2 Ana Amaci Var:
1-mail Adreslerini Kendilerine Bağlayarak ''counter '' Ile Para Kazanmak
2- Kişisel Bilgilerinizi El Geçirmek..
Dikkatli Olun
Bende doldurmuştum.Bana 3 adet çıkmış.Bir milyon dolarım askıda bekliyormuş.
Bu vatandaşlar çok hayır sever :).Para dağıtıyorlar.
Kredi kartı numaramı istiyorlar.Bende merak ettim amerikan legal sitelerinde araştırma yaptım.Resmen dolandırıcı olduklarını yazıyorlar.Birçok insan düşmüş tuzkalarına aman dikkat freelotto denilen sahtekarlara yakanızı kaptırmayın.Ne güzelde hayal kurduruyorlar insana.Çekiniz hazır sizi bekliyor deyip bir sürü sahte evrak düzenliyorlar.
Arkadaşım gönderdiğin resimlerin aynıları bendede var :) hemde aynı sıradayız bende o kazandığın ödül miktarlarının aynısını kazandım ve isimlerimizin altında ve üstünde bulunan kişilerde aynı :) :) o yüzden biz boş verelim böyle işleri...
Saygılarımla.
her gördüğünüze inanmayın,
bu kadar bariz spam larıda yemeyin:o
Bana aylardır geliyor o emailler ben de youtube da keklenmiştim:) En iyisi hiç okumadan silmek. Günde 10 tane mail yollasa ne olacak silmek yormaz seni.
Arkadaşlar aynından bendede var ya bana günde 2-3 kez mail atıyorlar ben sizin gibi 1 milyon dolarda değil 10 milyon dolar kazanmışım :) ve birde kim bu talihli ortaya çıkmıyor diye bir resim koymuşlar insanın hoşuna gidiyor ama sakın inanmayın tuzak bunlar. İnsanları kandırıp paralarını çalıyorlar bizim gibi milyonlarca kişiye mail atıp bu yoldan zengin oluyorlar
bunları önlemenin daha basit yolu ise, hotmail kullananlar için JUNK mail filtresini maksimum a çıkararak, bu spamların %90 ı rahatlıkta önleyeceklerdir.