Burda sorun olan şu,geri ödemelerin nasıl yapılacağı?
Printable View
Burda sorun olan şu,geri ödemelerin nasıl yapılacağı?
Bu ülkede torpil , adam kayırma, siyasi fikirlerine göre avanta sağlama, yolsuzluk, rüşvet , işsizlik, çaresizlik vb. olmadı, bundan sonra da olmaz...
Yeşil Kartı bile hakkıyla veremeyen bir ülkede, eğitim gibi sosyal devlet olmanın olmazsa olmazlarından bir konuda fakir öğrenci-burs işinin varın nerelere gidebileceğini siz düşünün.
Abbas Bey, liberalliği ile tanınan yazarların kulağa hoş gelen güzel düşüncelerine katılmamak elde değil, sanırsınız ki bu ülkede herşey saat gibi tıkır tıkır işliyor, ulusalcılar da vatan hainliği yapıp, şimdi de eğitimin önüne taş koyuyorlar, hatta örneklediğiniz yazarlara bakılırsa sosyal adaletin tecellisine mani oluyor bu işe karşı çıkanlar...
İyiniyetle bu fikirleri savunanlara uyanın diyeceğim ama boşa olacağını bildiğimden demiyorum. Uyanmak yok, uyumaya devam...
Selamlar,
Önceliğe bakın!
Yılın son dört günü YÖK Başkanı niçin Mısır'da geçirdi?
CHP soru sormuş Milli Eğitim Bakanı'na...
Prof. Yusuf Ziya Özcan, müspet ilimin yolgöstericilğine inanan ''muasır medeniyet''
ülkeleri ile başlayaçak değildi herhalde.
Kendisini seçen iradenin gündemine uydu ve Mısır'a gitti. o kadar!
Biliyorsunuz sürekli fetvalar üreten Mısır'daki El Ezher Üniversitesi'ne Türkiye'deki tarikat ve cemaatler bol bol öğrenci gönderiyor.
Fakat buradan alınan diplomalara YÖK denklik vermiyor.
El Ezher mezunlarına Türkiye'de öğretmenlik yapma yolunu açmak için Milli Eğitim Bakanı Çelik az emek harcamadı!
YÖK Başkanı,denklik sorununu aşmak için El Ezher'e şike yapmaya gitmiş olabilir mi?
Cevap "evet" ise ikinci durak Malezya olaçaktır.
Aynı sorun orda da var çünkü!
12/OCAK/2008 VATAN Güngör Mengi
M.E.Sezen: Dağıtıkları kömür, erzak paralarını kimden çıkaracaklar!
Yazmamı beklemişler herhalde, buyurun haberi okuyun.:kızgın:
2006-2007 eğitim-öğretim döneminde 11 milletvekili çocuğuna kredi ve burs veren Yurtkur, 28 Yargıtay, Danıştay, Denetim Kurulu Üyesi çocuğuna ve 80 hakim-savcı çocuğuna öğrenim kredisi sağladı. Yurtkur, 2006-2007 döneminde kredi için başvuruda bulunan 425 bin öğrenciden sadece 154 bin öğrenciye kredi verdi.
Vatan