Benim anlatmak istediğim ben bir an önce soyadından çıkmak istiyorum.dava daha sonra devam etsin.çok uzun sürecek gibi geliyor. ben ilk davada yoruldum.
Printable View
Benim anlatmak istediğim ben bir an önce soyadından çıkmak istiyorum.dava daha sonra devam etsin.çok uzun sürecek gibi geliyor. ben ilk davada yoruldum.
Bugün karşı taraftan davadan vazgeçmem konusunda teklif geldi. Arkadaşı aracılığıyla göndermiş. Bana ilk başta boşanmaktan pişman oldu gibi geldi meğer paradan korkmuş beyfendi. Hemen avukatıma haber verdim. bu dava süreci bu kadar zor olur mu? Birde böyle davalar ne kadar sürer.iki tarafda boşanmak istiyor. ilk davayı karşı taraf açtı bende karşılık dava açtım ve tazminat davası var.Lütfen bana cevap verebilir misiniz . Şimdiden teşekkürler
Beni bilgilendirebilir misiniz.çok sevinirim. Kafam çok karışık. Sakin olamıyorum herşey olup bitsin istiyorum. Avukatım bu işte sabırlı olman gerekiyor dedi.Çok zor.Umarım bu kadar ısrarcı olmamı anlayışla karşılarsınız.
Saygılarımla
Avukatınız ne öneriyorsa kayıtsız şartsız onu yapınız.
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Saygılarımla
cok gusel soylemıssınız sahıt lazım bosanma davalarında sahıt cok önemlıdır hemen karamsarıga kapılmayın derım tadbır nafakası duzenlı bır gelırınız oldugundan dolayı cıkmamısdır.lakın takılan takılan sıze aıttır.egerkı tehdıt varsa ve tanıklarınız korkuyorsa sız sahıt olarak yazın ve adreslerıne davetıye gonderın egerkı tanıklar davetıyeye ragmen gelmezlerse polıs zoruyla gelırler ve beyanlarını sunarlar.
Boşanma davamda ilk duruşmada hesap ekstreleri istenildi. Benim öğrenim kredi geri ödemem var. 3 aydan 3 aya ödüyorum. onun için biraz para biriktiriyordum. onu dolara çevirdim. annemin de var. aynı hesapta yani benim hesabımda tutuyordum. bu benim için mahkemde problem olur mu?
Elif hanım bu konuları avukatınız ile konuşmuyormusunuz!
Avukatıma herşeyi sormaktan çekiniyorum. Çünkü bana öyle bir rahatlık vermedi. geçen gün bir olay oldu onu bile tesadüfen gördüğümde söyledim. iyi bir avukatım olduğunu biliyorum .Ama sanki onu rahatsız ediyorum gibi bir düşünce var.o yüzden her gün bu sitede cevap bekliyorum.
Hesap dökümanlarınızın istenmesinin sebebi, sizin nafaka talebinizdir. Karşıdaki kişiden yardım almadan hayatınızı idame ettirip ettiremeyeceğinizi tespit amacı ile dir. Hesaplarınıza bakılarak maddi durum araştırması yapılacaktır. Lakin sizin gerçekte nafaka isteğiniz olmadığı için bu sizi çok etkilemez. Çalışan birikimli biri iseniz ve çocuğunuzda yok ise taraf nafaka ödemeyebilir.
Bu arada bulunmuş olduğunuz psikoloj tipik müvekkil psikolojisi olup, bir an önce sonuca ulaşma gayesini kamçılayan, dürtülerin getirdiği bir psikolojidir. Sizi anlayabiliyoruz. Birazcık sabır ve güven sizi mutlu sona götürecektir.