Re: PDÖ (aktif eğitim ürünü)
bu derece sert bir uslup kullanmanızı anlamıs değilim.pdö dersleri hakkında bu kadar ahkam kesiyorsunuz o zaman bu msjın yazıldıgı tarıhlerde yaklasık olarak pdö nün ilk dersleri oldugunu pek ala anımsayabilirsiniz.1.sınıf telaşıyla en erken nasıl ne şekilde dogru bilgilere ulaşabiliriz telaşındaydık.bu sitede bu sayfada bana yardımcı olan büyüklerime teşekkür ediyorum.çünkü benim için bir kopya kadar önemsiz ve unutlablcek bilgi olarak kayda geçmedi.zaten eksiklerimi de kendim araştırarak tamamladım.sanırım anlatmaya çalıstıgınız hukuk fakultesı ogrencılerın arastrması gerektıgı,bu kadar hazıra alısmamalrı konusundaki şikayetleriniz.internet de bir bilgi kaynağıdır ve neticede sizinle aynı fakülteye giren sizin güzel tabirinzle ''zeki'' insan olarak sadece internetle yetinmeyip kitapları da araştırdım.burdan yanıtını bulduğum içtihat kararının dersimizin akışını renklendirdiğini tartışma sorgulama ortamı yarattıgını hala hatrlıyorum..ince düşünceniz ve uyarılarınız için teşkkürler.umarım açıklamalrım sizi aydınlatmıştır.
Re: PDÖ (aktif eğitim ürünü)
ben de deu dayım ve bu sene pdö kalktı şahsen çok sevindim:)