afedersiniz,
niyetim kendi davam ile ilgili sormak değildi.iddet ile ilgili dava açmayı düşünmüyorum.sadece bu konuyu okuyunca,bilgi almak istedim.
en azından konu başlıklarından sayfayı açan diğer kişilerinde yararına olabilir diye düşündüm.:D
Printable View
Sorunuz Sayın marita, özür de dilemeyiniz lütfen zira özür dilemesi gereken kişi siz değilsiniz.Alıntı:
marita rumuzlu üyeden alıntı
afedersiniz,
niyetim kendi davam ile ilgili sormak değildi.iddet ile ilgili dava açmayı düşünmüyorum.sadece bu konuyu okuyunca,bilgi almak istedim.
en azından konu başlıklarından sayfayı açan diğer kişilerinde yararına olabilir diye düşündüm.https://www.hukuki.net/forum/../vb/im...s/confused.gif
Sayın nil_06 lütfen bir daha böyle bir kısıtlama getirmeyiniz buna ne hakkınız ne de yetkiniz yok, başlıkların tapusunu vermiyoruz kimseye.
bosanma davası kesinlestikten sonra bilgilerin nufusa geçmesi ortalama ne kadar zamana alır iddet kaldırılmasına basvurmak için beklemek gereklimidir yoksa zaman kazanmak için basvurabilir myiz zaten hala kızlık kimligim var
Bosanma kesinletikten sonra kararın nufusa islenmesi ne kadar sürüyor iddetin kaldırılması için henüz kimlilgimi degistirmemisken basvurabilirmiyim zaten kızlık kimligim halen duruyor.
Sn.nil_06;
aynı konu hakkında farklı konu başlıkları açmanın site kurallarına uygun olmadığını,
imla kurallarına dikkat etme ile ilgili bir kuralımız olduğunu,noktalama işaretleri arasında (.) şeklinde bir işaret olduğunu,
aynı konuyu farklı başlıklarla tekrar tekrar açmanız durumunda,sorunuza cevap verilmesi ihtimalinin tekrar sayınızla ters orantılı olabileceğini biliyormusunuz?
peki bunu bilmiyordum bana cvp yazacak biir var mı peki tesekkürler