Cevap: İstemeyerek de olsa boşanma
16.08.2013 tarihde eşimle anlaşarak eşim evden kaçtı ve kendi istegiyle bana sığındı ancak esim bana kaçtıgında daha 17 yasında oldugu için eşimin 9 ay gizlenmesi gerekliyde senin için katlanırım diyerek 9 ay 18 yasına girmesini bekledik hep birlikte yası doldugunda 23,05,2013 evlilik tarihi aldık ve nişan la birlikte evlendik (( esim bana kaçmadan önce 8 yıl sevgili kaldık )) Sonra esimin ailesi en basından beri bu evliliğe karsıydı sevgiliyken bile ama birbirimizi çok seviyoruz. daha sonra esimin ailesıyle konusmasına izin verdim 1 2 görüsme derken ailesi esime ondan bosan o sana bakamaz bizim kapımız açık vb hep esimi söylüyorlarmıs ayrıca esim bir keresinde görüsmeye gittiginde kapıyı kitleyıp zorla ala koyduar esim kaçmıs bagırarak esimi bırakmıslar ailesi esim bana hep diyordu ben annemgili sevmek istemiyorum bana hep ayrıl diyorlar vb seyler demişti daha sonra 3 yıl evli kaldık bu sure zarfında ailemle birlikte tek dairede kaldık esim ayrı ev istiyordu ama borcuk cok oldugu için imkanım yoktu esimde beni seviyor biliyorum suanda hiç bir ciddi problemimiz olmaksızın o gittigi günde dail beni ise gecirdikten sonra istemediği ailesine gitmis beni terk etmis sonra ailesiyle birlikte bana hakaret ve ağır sözler sarfetmek suretiyle ayrıca onu dövdüme ve benden basanırsan orospu olursun gibi polise ifade vermiş yaşadıklarım ve söylenen onca söze rağmen herhangi bir hakaret veya kırıcı davranışta yada sözde bulunmadım.ailesine bağlı dışarda herhangi bir yaşantısı olmayan ve son yaşanılanlar dahil herhangi bir şekilde hakeret veya kırıcı bir davranışta bulunmayan kısacası kusurlu bir davranışı olmayan bir kocayım. ancak 1,5 haftalık süre icerisinde esimle hep görüşmek istedim ama esim sevmiyorum ondan nefret ediyorum bitti diyormus ( bana demiyor hiç bir sekilde) benimse gıcma giden esim neden benimle gorusmuyor bana neden bitti bosanıcaz seni sevmiyorum diyemıyor telefonda dahil akrabalarımızla görüsüyor benle görüsmüyor sonra babası ile dısarda gördüm arkasından bagırdım seni seviyorum bırakma beni ne olursun gibi herkez bizi izledi ama esim baktı aladı hiç bişe demedi ailem ve yakınlarımla birlikte defalarca telefonla ve şahsen görüşme yapmaya çalışarak (çalışarak diyorum çünkü ancak bir kısmında başarılı oldum)dönmesini sağlamaya çalıştım. ancak baştan beri bizim evliliğimize karşı çıkan ekonomik durumu hayli kötü olan ve eşimden maddi olarak beklentisi olan ailesinin etkisiyle eşim mantıklı bir karar veremiyor. evlenmeden önce ve sonrasında tekrar konustuk maddi durumumuzu ben esimden ayrılmak istemiyorum ne olur bana yardım edin edm çok baskıda ailesi tarafından ne olur yerdım edin tesekkurler ((( esim onca acıya ve 9 ay hapis hayatına beni sevdigi için katlandı neden 1 saate benden vazgecti ne olabilir yardım lütfen )))))))))
Cevap: İstemeyerek de olsa boşanma
Tekrar yapmamaya özen gösterip , noktalama işaretleri kullanmaya gayret edin, mesajınız daha anlaşılır olur emin olun.