HÖ, sigara içiyorum, artık içmiyorum. (Her ne kadar sebep sonuç ilişkisi kurulamasa da öyle oldu vallaha:p)
Printable View
HÖ, sigara içiyorum, artık içmiyorum. (Her ne kadar sebep sonuç ilişkisi kurulamasa da öyle oldu vallaha:p)
1- Hukuki.Net'ten önce, sabırlı biri olduğumu düşünürdüm. Hukuki. Net’ten sonra benden daha sabırlı dostlar olduğunu gördükçe, asıl sabrın ne olduğunu öğrenmiş oldum.
2- Hukuki.Net’ten önce, hukuku kurallar bütünü olarak görürdüm. Hukuki. Net’ten sonra, ipekten iplikle çok ince ve sık dukunması gereken bir nakış gibi işlenmesi gereken bir sanat olduğu kanaatine vardım.
3- Hukuki. Net'ten önce, çok cesaretli bir insandım. Hukuki.Net'ten sonra (istisnalar hariç) o cesaretimden eser kalmadı, sayenizde korkak biri oldum çıktım.
4- Hukuki.Net'ten önce iletileri kopyalamayı akıl edemezdim. Hukuki.Net'ten sonra bunun ne demek olduğunu çok iyi öğrenmiş oldum.
5 - HÖ :( :mahcup: HS :p :)
Hukuki.Net'ten önce 11 Ocak benim için bir anlam ifade etmiyordu.
Hukuki.Net'ten sonra, 11 Ocak benim için çok özel bir gün oldu.
İyi ki doğdun Hukuki.Net :)
https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=32098
HÖ- Gözlük yoktu
HS- Gözlük sahibi oldum
HS- Benim için bir milat oldu
HS- Deniz hanımın 24-11-2007 iletişindeki 3-4 şıkları benim içinde aynen gecerli oldu.
HÖ - MÖ oldu
HS - MS oldu.
O kadar çok şey yazabilirim ki hangisinden başlayayım bilemiyorum . Önce kötüsünden başlayayım.
H.Ö de Avukatların sorunlara sahip çıkan tartışan fikir üreten aktif dinamik olduklarını düşünürdüm.
H.S den sonra Avukatların üzerlerinde müthiş bir ölü toprağı olduğunu bunu üzerlerinden atamadıklarını kendileriyle ilgili bir sorunda bile fikir belirtmediklerini gördüm. Üzüldüm. Genede bazılarından umudu kesmedim....
HÖ 'de Abi apla diyebileceğim kimsecikler yoktu avukat olarak ....
H.S de 3 Abi bir apla bir kız kardeşim oldu... İşin garibi bundan Anne babamın haberide yok....
H.Ö bütün kısa anılarımı yeri geldikçe eşime dostuma anlatırdım
H.S dan cesaret alarak Artık yazılarımı yazdığım uçuk kaçık anılarımı derlediğim bir space sayfam var
HÖ: evliydim
HS: bekarım