pardon. peki bu durumda ben ne yapmalıyım sizce?
boşanmıyorum desem eşim benden boşanabilir mi?
Printable View
Şimdi eşim beni bir takım iffetsizlik nedeniyle boşamak istiyor. Düğünde takılan altınlarımı kendim kasaya koymuştum, oradan aldım bozdurdum ve kendi aileme gönderdim, çünkü durumları kötüydü. Eşimin ablasına yatırdığm taksitleri geri almak istiyorum. 15 milyar maddi 5 milyar da manevi tazminat istedim. Yoksa boşanmayacağımıda söyledim. Bu durumda bana nafaka bağlayıp tazminat verirlermi? Kocamın ve benim maaşımızdan başka evlilikte aldığımız ortak hiçbirşeyimiz yok. Ben devlet memuru olduğum için nafaka bağlamazlarmı? Eşimin kusurlu olduğuna dair şahit çıkarırsam durum değişir mi? Yardımınız için teşekkür ederim
sevgili zelihaçalışır:
anlatmak istediğinizi daha net bir şekilde anlatırsanız size daha iyi yardım edebiliriz. boşanma neticesinde sizin nafaka alabilmeniz için daha az kusurlu taraf olmanız gerekir. ayrıca maddi durumunuzun yerinde olmaması gerekir.'bir takım iffetsizlik',biraz daha açmanız gerekir...ifadelerinizden anladığım kadarıyla;daha kusurlu olan sizsiniz(hakimin kararı önemli) maddi olarakta eşinizden daha iyi durumdasınız dolayısıyla nafaka alma şansınız oldukça düşük...
uyarınızı dikkate aldım, üyeliğimi askıya almaya hakkınız yok.