Re: Sevgilimin Karısına Mesaj Attım...
Sayın site yöneticisi;
Cevabınız için teşekkür ederim, aslında üye olurken bu göndermiş olduğunuz metni okumamıştım, ancak siteyi kendi durumum doğrultusunda inceledim.. Benim konumla alakalı birşey bulamadığım için sorma ihtiyacı duydum.. İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkür ederim. Ancak birşey daha belirtmek istiyorum bunu ilk yapan ben değilim herhalde.. Açıkcası kendimi kötü hissettim sizin şu uyarınız karşısında.. sitedeki emekleriniz ve çalışmalarınız için tşk ederim..
İyi çalışmalar..
Sayın Emrah arkadaşımızın da dediği gibi büyük ihtimalle kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verilir.Bana göre suç unsuru tespit edilemez gibi geliyor. Ama yalnız mesaj bundan ibaretse tabi. Size bu karar yani adresinize gelebilir.
Alıntı:
zehra82 rumuzlu üyeden alıntı
Sayın site yöneticisi;
Cevabınız için teşekkür ederim, aslında üye olurken bu göndermiş olduğunuz metni okumamıştım, ancak siteyi kendi durumum doğrultusunda inceledim.. Benim konumla alakalı birşey bulamadığım için sorma ihtiyacı duydum.. İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkür ederim. Ancak birşey daha belirtmek istiyorum bunu ilk yapan ben değilim herhalde.. Açıkcası kendimi kötü hissettim sizin şu uyarınız karşısında.. sitedeki emekleriniz ve çalışmalarınız için tşk ederim..
İyi çalışmalar..
Anlayışınız için teşekkürlerimi sunarım,
Elinizdeki numarayı (büyük bir ihtimalle dosya hazırlık numarasıdır) avukatınıza iletiniz, gelişmeleri bir meslektaşımızın takip etmesi lehinize olacaktır. İyi günler dilerim.