Re: Avukatsız boşanma davası
Alıntı:
good79 rumuzlu üyeden alıntı
karşınızda duruyor 4 tane şahit gösterdim komşulardan dövmemiştir dövecek adam değildir aksine çok iyi davranıyordu ve karşılık olarakta eşi sürekli olarak kocasına hakaret derecesinde davranıyordur diye ama nafile zabıtları gösterebilirim
eğer ben eşime şiddet uygulamadığım halde uylamış gibi muamele göreceksem bi daha evlenirsem yemin olsun eşimin gıkı çıksın çamış döver gibi dövecem bütün kemiklerini kırarım nasıl olsa parayla dövsemde verecem dövmesemde en iyisi dövüyümde içim rahatlasın bende diyodum erkekler neden eşlerini döver diye.........?
Günün incisi olarak bu alıntıyı seçiyorum. Yalnız merak ettiğim bir husus var sayın good79, hukuki nete karete öğrenmek için mi gelmiştiniz? Yoksa dövüş teknikleri hakkında bizlere bir brifing mi vermeyi planlıyorsunuz?
Alıntı:
Av.Feyz Pazarbaşı rumuzlu üyeden alıntı
Günün incisi olarak bu alıntıyı seçiyorum. Yalnız merak ettiğim bir husus var sayın good79, hukuki nete karete öğrenmek için mi gelmiştiniz? Yoksa dövüş teknikleri hakkında bizlere bir brifing mi vermeyi planlıyorsunuz?
ben gerçekleri söylemeye ve ezilen erkekleri gözünü açmayı pilanlıyorum
Dövmek nedir?
Bence kendini ispat etmek istiyenlerin başvurduğu bir yoldur bu.Aslında acizliğin ta kendisidir.
Alıntı:
good79 rumuzlu üyeden alıntı
ben gerçekleri söylemeye ve ezilen erkekleri gözünü açmayı pilanlıyorum
Evet genelde kadın mağdur gösteriliyor, buna ben de karşıyım. Erkekler de bolca mağdur ediliyorlar. Ancak sitedeki tarzınızla kimsenin gözünü açmanız mümkün değil. Ne zaman bilimsel ve mantıklı konuşursunuz, belki o zaman insanlar fikirlerinize saygı duyar ve size katılır.
Alıntı:
Evet genelde kadın mağdur gösteriliyor, buna ben de karşıyım. Erkekler de bolca mağdur ediliyorlar. Ancak sitedeki tarzınızla kimsenin gözünü açmanız mümkün değil. Ne zaman bilimsel ve mantıklı konuşursunuz, belki o zaman insanlar fikirlerinize saygı duyar ve size katılır.
ne yani mahkeme zabıtlarını buraya açıyımda millet hakimcilikmi yapsın
Biz de sizi serbest bırakalım da İNFAZ MEMURLUĞU mu yapasınız?
Size hayatta mutluluk ve başarılar diler, üyeliğinize son verildiğini bildiririm.
Hukuki Net bir hukuk sitesidir. Kimsenin şahsi kinlerini ortaya dökeceği, kişi veya zümrelere tepki koyacağı bir yer değildir.
Tüm üyelerimizin bunu dikkate alması önemle rica olunur.
Alıntı:
Biz de sizi serbest bırakalım da İNFAZ MEMURLUĞU mu yapasınız?
Size hayatta mutluluk ve başarılar diler, üyeliğinize son verildiğini bildiririm.
Hukuki Net bir hukuk sitesidir. Kimsenin şahsi kinlerini ortaya dökeceği, kişi veya zümrelere tepki koyacağı bir yer değildir.
Tüm üyelerimizin bunu dikkate alması önemle rica olunur.
kin felan değil önümüzdeki hafta içi gerekceli kararı alıp bu sitede bütün mahkeme zabıtlarımı dilekcelerimi hepsini vereceğim o zamanda kin düşmanlık bilimsel diyebilecekmisiniz
karşı tarafın şahitleri bile beni tarafımda ne biçim karar ne biçim adalet insan ister istemez bu karardan sonra benim düşündüğüm gibi düşünüp benim gibi davranır
Anladığım kadarıyla yeni bir rumuz almışsınız. Umarım uzun süre aramızda olursunuz. İtirazım saldırgan üslubunuza. Eşinize kızabilirsiniz, mahkemeye de kızabilirsiniz ancak burada gelip, sağa sola sitem edemezsiniz.
Boşanma davanız red mi oldu? Hemen evlenecek misiniz? Evlenmek için aceleniz yoksa reddin kesinleşmesinden itibaren 3 yıl bekler ve 3 yıl ayrı kaldığınıza dair davayı açar ve boşanırsınız. Kısacası sonsuza kadar kimseyle evli kalmanız söz konusu değil.
Alıntı:
ahmetalp85 rumuzlu üyeden alıntı
kin felan değil önümüzdeki hafta içi gerekceli kararı alıp bu sitede bütün mahkeme zabıtlarımı dilekcelerimi hepsini vereceğim o zamanda kin düşmanlık bilimsel diyebilecekmisiniz
karşı tarafın şahitleri bile beni tarafımda ne biçim karar ne biçim adalet insan ister istemez bu karardan sonra benim düşündüğüm gibi düşünüp benim gibi davranır
Avukatınız davanın bu sonucun bu şekilde olmasını nasıl açıkladı size?
Alıntı:
Av.Duygu Tekay rumuzlu üyeden alıntı
Avukatınız davanın bu sonucun bu şekilde olmasını nasıl açıkladı size?
dava zaten bugündü telefonla görüştüm gülerek açıkladı hakim tamamen haksız karar verdi karara itiraz edecez dedi yok düşünüyom acaba avukat sattımı bizi diye şahsen takip ettim davaları
Alıntı:
Anladığım kadarıyla yeni bir rumuz almışsınız. Umarım uzun süre aramızda olursunuz. İtirazım saldırgan üslubunuza. Eşinize kızabilirsiniz, mahkemeye de kızabilirsiniz ancak burada gelip, sağa sola sitem edemezsiniz.
Boşanma davanız red mi oldu? Hemen evlenecek misiniz? Evlenmek için aceleniz yoksa reddin kesinleşmesinden itibaren 3 yıl bekler ve 3 yıl ayrı kaldığınıza dair davayı açar ve boşanırsınız. Kısacası sonsuza kadar kimseyle evli kalmanız söz konusu değil.
yok ben evlilikten o kadar nefrettemki birdaha evlenirmiyim bilmiyorum bu yüzden tarafıma açılan davanın reddini istedim neden evlenmeyecek yere boşanıyımda neden tazminat ödüyüm diyerekten zaten avukat ararken 5-6 avukatla konuştum hepside aynısını dedi kadın her zaman 2-0 önde başlar sen gol atsanda golun ofsayta kalır demişlerdi bende inanmamıştım hatta davanın reddini isteyelim 3 sene bekletelim o bize yalvarsın dedim boşanmak için avukatlar hep gülmüştü şimdi anlıyorum neden güldüklerini