Yani, televizyonlarda ve gazetelerde yayınlanan ve irtibat kurulamadığı belirtilen 8 askerimiz ile ilgili görüntülerin de düzmece olduğunu mu söylüyorsunuz?
Printable View
Sn. garnitür,
Söylediğim lafı nasıl bu şekilde anladınız bilmiyorum.Fakat demek istediğim kaçırılan 8 askerimiz aslında kaçırılmadı pkk tarafından şehid edildi gel görki pkk bunları Türkiyeye karşı şantaj yapmak amacıyla bizim elimizde rehinler dedi.
Saygılarımla
Saçmalamayı vede geyiği dozunda tutalım yeter.
Ben bu görüntüleri ilk kez görüyorum...ben görüntülerin yayımlanmadan önceki söylentilere dayanarak yorum yaptım.O zaman kendi anaları çocukları şehit olmuyorya nası olsa hükümetin haberleri yasaklamasının tek bir nedeni olabilir milletin sabrı taşmasın çoluk çocuğa ne olursa olsun...
Son iki sayın adal3t
Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, bir genelge yayınlayarak "Eğitim öğretimin aksatılmaması, öğrencilerin istenmeyen bazı durumlarla karşılaşmaması ve zarar görmemesi, terör örgütünün kamuoyunda yaratmayı amaçladığı tedirginlik ve infial ortamına katkı sağlanmaması bakımından, söz konusu gösteri, toplantı ve yürüyüşlere yönetici, öğretmen, öğrenci ve diğer personelin katılmasına kesinlikle izin verilmeyeceğini" bildirdi.
Doğru istenmeyen durumlarla karşılaşıyor öğrenciler. Askerler ve halk tarafından alkışlanıyor. Kendilerini bu milletin bir ferdi gibi hissediyor ve bunun haklı gururunu yaşıyor.
Kendileri İL ziyaretlerine gittikleri zaman çouklarımızı yamur çamur soğuk demeyip yollara diziyorlardı ya asabım bozuluyor gene.
adal3t bey sen nediyon ben anlamıyom. Allahım sen bana akıl fikir ver.
YAYIN YASAĞINA DURDURMA
DANIŞTAY RTÜK’ÜN YAYIN YASAĞI HAKKINDA YÜRÜTMEYİ DURDURMA KARARI ALDI
25.10.2007 12:18
Danıştay 13. Dairesi, Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde meydana gelen terörist saldırılarla ilgili yayınların durdurulmasına ilişkin Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek imzalı kararın yürütmesini durdurdu.
Daire, ''sınırları belli olmayan bu tür yayın durdurmanın, yayıncı kuruluşları yapılacak yayınlarla ilgili olarak bu yasağa uyma konusunda tereddüte düşüreceğinin kuşkusuz olduğuna'' işaret etti.
HABERTÜRK
Sevgili hukuk sever milo anlaşılan sen 5 defa okuduğun halde kararda ne anlatılmak istediğini kavrayamamışsın.eğer 6. yı okursan bu konuyu anlıyacağını ümit ediyorum