Msn kullanmak,çalışma saatleri içinde başkalarıyla iş konusu dışında görüşmeler yapmak kurumla aranızda sorun çıkarmayacak mı?
Printable View
MSN' in yasak olmadığı bir şirkette MSN de sadece iş konusunda mı görüşmeler yapılıyor, İş telefonundan da arayan kişilerle (Eş-dost-özel) konuşmalar gerçekleşebiliyor, bunları hepimiz yapıyoruz.. Yani demek istediğim böyle durumlarda herşey "çalışanın aleyhine mi.?"....:kızgın:
neden sorun çıkaracak anlamadım. nerde çalışıyosunuz bilmiyorum ama günlük 8 saatlik çalışma mesainizin 8 saati aralıksız iş mi yapıyosunuz çok merak ettim. Arkadaşın dediği gibi hadi msn i kapattık, peki ya mail, peki ya telefon gelen misafir lütfen biraz mantıklı olalım.
Sorunuza gelince kesinlikle msn sorun olmuyo herkes işini yaptığı sürece de olamaz da.
Hukuk sitesinde bu magazinsel şeyleri bir tarafa bırakıp esas konuya gelirsek msn dinlenmesi konusunda hukuksal yapılabilcek şeyler konusunda bilgi verirseniz sevinirim. Hangi kuruma nasıl başvurmam gerekmektedir?
Şimdiden çok teşekkürler...
Burada anladığım kadarı ile hayret75 Msn sinin bir başkası tarafından izlendiğini ve her türlü msn kayıtlarının tutulduğunu söylemek istiyor..msn dinlenmez sadece hacklenebilir..Buda bilişim suçlarına göre ağır müeyyelere ve cezalara tabidir..Arkadaşın yapması gereken elindeki bilgi belge ve delillerle bulunduğu yerdeki Cumhuriyet Savcılığına müracat etmesi gerekmektedir..Zaten iş yargıya intikat ettikten sonra gereği sırasıyla yapılacaktır..
Ben bir hukukçu değilim bu mesaj yardımcı olmak amaçlı yazılmıştır..