Murat Bey siz kamu hizmetini nasıl tanımlarsınız?Diğer hizmet türlerinden ayırt edici yanı nedir sizce?
Printable View
Murat Bey siz kamu hizmetini nasıl tanımlarsınız?Diğer hizmet türlerinden ayırt edici yanı nedir sizce?
lütfen uzun yazın çok kısa bilmece gibi sorarsanız anlaşmamız mümkün değil. burda biz bir birimizin yanlışını düzeltmeye doğru bilgiye ulaşmaya çalışıyoruz birbirimizi sınamak değil elbetteki kamu hizmeti diğer hizmetlerden çok farklıdır benim söylediğim adli sicil kanunu madde 13\ a da ayırım yok kanunun gerekcesini okuyabilirseniz belki daha iyi olur. yasak ömür boyu değildir sürelidir diyor yani yasaklanmış hakları belli bir süreye beğlıyor eğer tekrar suç işlenmezse yasaklanmış haklarını geri alırsa hükümlünün suçu hiç suç işlememiş gibi muamele göreceğini anlıyorum ben bundan zaten bu kanunun amacıda bu bence
Yanlış düzeltmek gibi bir misyonum yok.Sınamak gibi bir maksadımsa asla yok.
Bana makul sebepler nedir diye sormuştunuz,benim yanıt vermemin sebebi bu soru.Madde 13'ten ne anlaşılması gerektiği konusu üzerinde durmuyorum,madde metni yeterince açık zaten.Sadece bunun sakıncasından sözediyorum.Ne açıdan sakat bulduğumu ifade etmenin en iyi yolu da,kamu hizmeti verenlerin ne tür niteliklere sahip olması gerektiğinden hareket etmekti.Sizin bu konudaki fikrinizi bilmeden de bunu yapamazdım.