Tangör abi verdiğin telefon numarasını açan kimse yok, numara yanlış olabilir mi?
Printable View
Tangör abi verdiğin telefon numarasını açan kimse yok, numara yanlış olabilir mi?
Numara doğru arkadaşlar, aradım operatöre bağlandım, telefonu açan bir Mehmetçiğimizle sohbet ettim, yanlarında olduğumuzu, dualarımızın onlarla olduğunu, yüreklerimizin birlikte attığını, zor günleri el ele, omuz omuza, yürek yüreğe aşacağımızı söyledim. Mehmetçik kardeşim de çok duygulandı ve aradığınız için Allah sizden razı olsun, sizin gibi insanların varlığını bildikçe biz de duygulanıyor ve mutlu oluyoruz dedi. Bayram tebriğimizi ve selamlarımızı tümendeki tüm askerlere ileteceğini söyledi.
Hissettiklerimi ifade etmeye kelimeler kifayetsiz, sesimin titrediğini fark ettim ve sizinle gurur duyuyoruz diyerek kapattım telefonu... Numara doğru, lütfen aramaya devam, bayramdan sonra da, her zaman...
Sevgili Mehmet,
Kaçıncı kez aldım elime ve bıraktım kalemi bilemezsin. Söylemek istediklerim öyle çok ki ifade edemiyorum.
Ah Mehmet , biliyorum sen biz burda rahat uyuyalım diye ordasın. Ama biz burda rahat uyuyamıyoruz. Yanlış anlama elbet sana güveniyoruz. Kendimizi güvende hissediyoruz. Ama senin için çok endişeleniyorum Mehmet. Kötü bir haber duyacağım diye haber izlemek istemiyorum. Seni çok merak ediyorum Mehmet.
Sağ salim döneceğin günü hasretle bekliyorum. Yeğenininde selamı var.
Her an aklımızdasın
Sevgilerle
Ablan.
Ben de konuştum...faks numaralarını da aldım..0 486 216 12 12
Bende aradım.
Sayın Yüksel'in sözlerine ekleyebileceğim bir tek şey var. Tepkilerinden anladığım kadarıyla arayanlar, aradığını belirtenlerle sınırlı değil. :)
Şehit babası, askerlik şubesine başvurdu
http://www9.gazetevatan.com/newpics/...72727642_2.jpg`Oğlumun kalan 20 gününü ben tamamlamak istiyorum' dedihttp://www9.gazetevatan.com/pics/bb_1.gif
ÇORUM'un Uğurludağ İlçesi'nde oturan 57 yaşındaki Hamit Küçükgöz, Şırnak'ın Gabar Dağı'nda PKK'lı teröristlerce terhisine 20 gün kala şehit edilen oğlu er Sıddık Küçükgöz'ün yarım kalan vatani görevini tamamlamak için Askerlik Şubesi'ne başvurdu. Dilekçeyle askere gitmek istediğini belirten Hamit Küçükgöz, "Vatan borcu namus borcudur. Kalan 20 günü ben tamamlamak istiyorum" dedi.
Şırnak'ın Gabar Dağı'nda PKK'lı teröristlerin hain pususunda şehit olan 13 askerden Piyade Er 22 yaşındaki Sıddık Küçükgöz'ün babası Hamit Açıkgöz ve annesi 55 yaşındaki Ferdan Küçükgöz, bugün oğullarının veraset ilamı ve devlet tarafından yapılacak yardımlar için Uğurludağ İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerle birlikte İskilip Adliyesi'ne gitti. Hamit Küçükgöz, oradan da Askerlik Şubesi'ne giderek, "Ben şehit Sıddık Küçükgöz'ün babasıyım. Benim şehidim görevini 20 gün eksik tamamladı. Geri kalan gününü babası olarak ben tamamlamak istiyorum" yazılı dilekçesini yetkililere verdi. Şehit babası olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Hamit Küçükgöz, "Evlat benim ama şehit Türkiye Cumhuriyeti'nin şehididir. Türkiye Cumhuriyeti'nin başı sağolsun. O hainlerin emellerine ulaşamayacağını biliyorum. Türk ordusu büyük bir ordudur. Bu şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak. Benim çocuğum teszekeresine 20 gün vardı. Vatanına borçlu gitmesini istemedim. Çünkü vatan borcu namus borcudur" diye konuştu. Askerlik Şubesi yetkilileri ise şehit babasına, "Senin oğlun üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdi. Çocuklarınız bu vatan uğruna şehit oldu" diyerek dilekçeyi acılı babaya geri verdi.
Su an aradım Mehmetçikle konustum çok duyğulandım arkalarıda olduğumuzu onlarla birlikte olduğumuzu söyledim onların sayesinde burada rahat uyuduğumuzu cağırırsanız gelmeye hazırız dedim. hep sağolun efendim dedi ağladım helalesip kapatık.hepsini gözlerinden öpüyorum.
Aradım, konuşamadım, tıkandım, utandım, kapattım :(
Bayramdan önce başlamıştım aramaya fakat hâlâ ulaşmış değilim , anladım ki bir şeyi çok isteyince olmuyor! Arkadaşlarım ulaşabildiklerini söylüyor, ben neden düşüremiyorum ki!
Aramaya devam...
Ulaşanlar daha çok hangi saatte ulaşabildiler acaba?
Tangör Bey Yazınızı Okuduktan Sonra Şubedeki Arkadaşlarım Ve Yöneticilerimizle Birlikte Verdiğiniz Numarayı Arayarak Bir Er Ve Nöbetçi Astsubayla Görüştük. Mehmetçiğin Ağzından Çıkan Allah Razı Olsun, Bizi Yanlız Bırakmadığınızı Biliyoruz, Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmayacak Sözleri Kalbimi Yerinden Çıkaracak Gibiydi.
Lütfen Bunu Bir Kampanya Haline Getirip En Azından Msn Listemizdekilere ileti Yada Mail Yoluyla Yada Topic Olarak İletelim...