Re: Dolandırıcılık Davası Açabilir miyim??
Emrah Bey Merhaba, GeÇen GÜn Konularin Arasinda Radar İcra Takİbİ Yapiyorum Dİyen Bİr KİŞİ Vardi.hatta Reklam Falan DenİlmİŞtİr.hatta Sİz KİŞİlerİn Bİlgİlerİnİ Nasil Bulup Yapabİlİyorsunuz DemİŞtİnİz. O Kİmdİ.Şuan UlaŞamiyorum.yada Sİzce Bu Şekİlde MÜmkÜn Olabİlİrmİ Ne Dersİnİz.
Alıntı:
denizmavisi rumuzlu üyeden alıntı
Emrah Bey Merhaba, GeÇen GÜn Konularin Arasinda Radar İcra Takİbİ Yapiyorum Dİyen Bİr KİŞİ Vardi.hatta Reklam Falan DenİlmİŞtİr.hatta Sİz KİŞİlerİn Bİlgİlerİnİ Nasil Bulup Yapabİlİyorsunuz DemİŞtİnİz. O Kİmdİ.Şuan UlaŞamiyorum.yada Sİzce Bu Şekİlde MÜmkÜn Olabİlİrmİ Ne Dersİnİz.
Sayın denizmavizi, güvenmeniz gereken tek şahıs avukatınız, tek makam mahkemedir. Geride kalan insanlar ve fiillerde medet ummayınız.
teşekkür ederim sağolun. peki sizce bir kişinin malı mülkü varmı nerden nasıl öğrenebilirim. çok ciddi dolandırıldım.ceza mahkemem 26 aralıkta. avukat tutamadım.kendim takip ediyorum işlemlerimi. o şahıs şuan başka suçtan ceza evinde. ama 1 trilyona yakın dolandırdığı kişilerin parasını nereye aktarmış onu öğrenmek istiyorum. benim sıkıntım bu açıkcası.şimdiden teşekkür ederim.
Ceza davası sonucunda dolandırıldığız miktarı geri almayı hayal ediyorsanız, ACİLEN avukatınıza başvurmanız gerekmektedir.
Ceza yargılaması sonucunda paranızı geri alamazsınız. Sebepsiz zenginleşme, alacak veya avukatınızın tavsiye edeceği herhangi sair bir HUKUK DAVASI ile paranız geri alınabilir.
teşekkürler önerileriniz için.kanun önünde üzerinde birşey olmadığı konusunda araştırmalarım olduğu için birde davayı kaybedip de zarar görürsem 5 yılım borç ödemeye devam edecek diye korkuyorum. sizide anlıyorum.doğru olanı öneriyorsunuz haklısınız.maddi olarak bu durumda olmam beni çok zorda bırakıyor o nedenle sormak istemiştim.kimseyi benim durumuma allah düşürmesin.
Cevap: Dolandırıcılık Davası Açabilir miyim?
Daha önce bu kişilerin evlilik nişanlılık hülyaları ile insanları kandırma durumları olmuş mu?
Yoksa sadece size mi rastgelmiş, olağan bir borç verme geri alamama durumu mu?