Re: Öğretmen tarafından aldatıldım
Dolandırıcılık davası açabilirsiniz. Bu konuda ceza almasınıda sağlayabilirsiniz. Bakanlık Fen Bilgisi öğretmenlerini Matematik öğretmeni olarak çalıştırmaz. Ancak özel kurumla ilgili bir şey tutturmanız imkansız, çünkü özel kurum açmak için matematikçi olmanıza gerek yok. Matematik derslerine girdiği için ondan önce kurum ceza alabilir. Sonuçta kurumun öğretmeni ve matematik dersine sokulmuş. Ciddi bir karar çıkması ihtimali zayıf.
Re: Öğretmen tarafından aldatıldım
Ben de Matematık öğrt.yım ama fızık ve kımya da anlatıyorum.Ben bu olayda kesınlıkle art nıyet arıyorum dava açmayı planlayan kişi için.1 yıl ders verecek sen memnun kaldın kı beraber çalışmak ıstedın.Yanında çalışan bırının diplomasına bakmayan bırı nasıl olurda etud merkezı acar.Maalesefkı etud merkezlerı adı altında açılan bu yerler yuzunden eğitim ve eğitimde özel sektor ıyıce kalıtesızlesti.Simit evlerı gibi açılan bu yerler,bılınçsiz kişilerce açılırsa olacağı bu.Çok komık yaa yıllar sonra samımı öğretmen kötü oluyor:)))))) ben bu fıkrayı en ıyısı paylaşayım:P