bi yol gösterecek arkadaş yok mu? Şimdiden teşekkürler...
Printable View
bi yol gösterecek arkadaş yok mu? Şimdiden teşekkürler...
kaçmalımıyım ne dersiniz kaçarsam başıma ne gibi işler açarım.
Arkadaşım sen ne öğrenmek istediğini yazmamışsın ki ? Ne yanıtı vereceğiz sana...
Okulu bırakıp gidersen er olursun sınava girmene izin verirler mezun olursan durumun ona göre değerlendirilir kısa dönem mahsup yedek subay devam eder.
Gitmezsen muayene ve sevk varsa bakaya olursun o ayrı mahkeme ama mezun olursan yedek subay ve kısa dönem hakkın saklı kalır .
Sen ne istediğini bilmiyorsun ki biz sana ne diyelim ?
benim sorunumda buna benzer lütfen yardımcı olursanız sevinirim 1977 doğumluyum tarih bölümü öğrencisiyim fakat bir dersim yüzünden okul Ocak 2008 e (1. dönem sonuna) sarktı, yaş haddi yüzünden Kasım 2007 tarihine (22 Kasım) askere gidiş kararı aldırmıştım, okulu bitirmek amacıyla Kasımdan Ocak ayına kadar bakaya durumuna düşücem aynı zamanda bir kamu kurumunda memurum. Benim öğrenmek istediğim
1- Kasım Ocak arası 2 ayda bakaya kalırsam bunun cezası nedir savcılık hangi durumlarda bana takipsizlik kararı verir?
2- Ceza alırsam bunun memuriyetime ve kısa dönem askerlik hakkıma bir zararı olurmu?
3- Bu iki ayı geçirmemin en doğru yolu nedir?
cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
çok yardımcı oldunuz saolun.
or_ion or_ion Aktif Değil
İletiler: 5
Tanımlı Re: Bakaya iken mezun oldum
benim sorunumda buna benzer lütfen yardımcı olursanız sevinirim 1977 doğumluyum tarih bölümü öğrencisiyim fakat bir dersim yüzünden okul Ocak 2008 e (1. dönem sonuna) sarktı, yaş haddi yüzünden Kasım 2007 tarihine (22 Kasım) askere gidiş kararı aldırmıştım, okulu bitirmek amacıyla Kasımdan Ocak ayına kadar bakaya durumuna düşücem aynı zamanda bir kamu kurumunda memurum. Benim öğrenmek istediğim
1- Kasım Ocak arası 2 ayda bakaya kalırsam bunun cezası nedir savcılık hangi durumlarda bana takipsizlik kararı verir?
2- Ceza alırsam bunun memuriyetime ve kısa dönem askerlik hakkıma bir zararı olurmu?
3- Bu iki ayı geçirmemin en doğru yolu nedir?
cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Bu soruya kaç kere yanıt vereceğiz ? Her forumun altına eklemekte ne demek oluyor ? Saygısızlık yapmayalım. Bakın burada başka bir arkadaşımıza yardımcı olabilecek zamanı defaaten okuduğum ve yanıtladığım bir konuyu tekrar okuyarak geçirmek zorunda kalıyoruz. Ayıptır yazıktır günahtır.