sanırım o yorum benim sorum için yapılmıtı.ben de nedemek istediğini çok iyi anladım.böyle bir durumyok ama eşim bu sene evlatlık olduğunu öğrendi ve pskolojisi iyice bozuldu bunun bir etkeni olurmu velayet için?
Printable View
sizin sorunuz için olduğunun farkındayım:)
size çok benzer bir durumdayım bende, kızımdan ayrılmakta istemiyorum. ve ne demek istediğini net olarak anlamadım.
tayfun beye soru olarak yazmıstım.ahlaka aykırı bir durum yok ,ama bozuk bir pskolojisi var bunu kullanabilirmiyim?
mafsalr,eğer çocuğunun geleceğini garantileyebiliyosan bırakma derim ama diğer ebebeynini de düşünmek gerekir bana kalırsa!
annesi ne kadar oğlumu haketmesede;oğlumun annelik hakkı var bunu ondan alamam.
Ana yanında kalmasının çocuğun bedeni, fikri, ahlaki gelişmesine engel olacağı yönünde ciddi ve inandırıcı deliller olması halini kast ediyorum.
Ahlaka aykırı yaşam sürmeyi örneklemek gerekirse, evini randevu evi olarak kullanılması, genelevde çalışması gösterilebilir.
teşşekkürler,
Peki sizze şunu sorsam, ben üniversitede öğretim görevlisiyim aynı zamanda doktora öğrenciyim, çok geniş bir çevrem var, zaten onun sorunu bu ondan daha eğitimli olmam, çok geniş bir çevremin olması, sosyal bir insan olmam telefonumu,bilgisayrım vs. karıştırıp sürekli dedektifçilik oynuyor, eşim boşanma aşamasında benim telefon görüşmelerimi ve msn görüşmelerimi ortaya sürerek onu aldattığımı iddea ederse olay ne boyuta kadar gidebilir.
benim elimde şu anda eşim tarafından yazılmış yazılar var.
bu yazılarda beni hor gördüğünü, tartakladığını kendi el yazısı ile yazmış.
bu yazılar dava sürecimi kısaltabilirmi?
teşekkür ederim tayfun bey;
çocuğumun , eşim değil ama;eşimle birlikte üvey ailesinin yanında kalmasında bahsettiğiniz birçok sıkıntının yaşanacağına eminim.eşim şu an öz annesinden nefret ediyor,ve bu insanlar zamanında eşimin okumasına engel olmuşlar,eşime şiddet uyguladılar,özannesini kötüleyerek(hakaretlerle)nefret etmesini sağladılar,ve en önemlisi eşime manevi baskı uyguladılar.(biz sana 20 sene baktık,biz bakmasaydık sokaklarda ölürdün,hayırsız evlat ,şimdi biz yaşlandık sende bize e...k gibi bakıcan) buna benzer hakaret ve duygu sömürüleriyle.
şimdi ise benden çocugumla intikam almaya çalısıyorlar.nedeni ise eşimin özannesini bulup görüştürmem.hakim bu konuları dikkate alırmı acaba?
kendini bilmez,öz evlat sevgisi bilmez,iki insan yüzünden ailem,ailemle planladığım geleceğim ,kendime olan özgüvenim hepsi darmadağın oldu.tek bir inancım kaldı OĞLUM onuda kimseye bırakmaya niyetim yok!!!
iyi çalışmalar,