Re: Maddi Hasarlı Trafik Kazası
Merhabalar,yakaşık 1 ay önce kadar arabamla maddi hasarlı bir trafik kazası yaptım.Kaza yerine karşı taraf ikna olmayınca trafik çağrıldı ve raporlar kendileri tarafından tutularak savcılığa gönderileceğini ifade ettiler.Aradan 1 ay geçtikten sonra karşı tarafta ki şahıs beni telefonla arayarak,sigortanın arabası için belli bir miktar parayı verdiğini fakat arabasında ki masrafın ondan daha fazla olduğunu eğer parayı vermezsem benden şikayetci olacağını ifade etti.Kendi sigortamı aradığımda böyle bir arabanın kazalı olarak kendilerine başvuru yapmadığını ilettiler.Bu durum karşısında ne yapmam gerekir,bu istemiş olduğu parayı ödemek zorunluluğum ne kadardır.Bu arada kazada hatalı olan taraf olarak cezam nasıl işler beni bu konuda aydınlatırsanız .ok memnun olurum,
Teşekkürler,
anlaşamama durumunda polis gelir eski sistem tutanak tutar, gidersiniz trafik şubeden alırsınız tutanağı, ona göre hareket edersiniz.
savcılıkla işi ney ki tutanağın
Alıntı:
Freelander2 rumuzlu üyeden alıntı
anlaşamama durumunda polis gelir eski sistem tutanak tutar, gidersiniz trafik şubeden alırsınız tutanağı, ona göre hareket edersiniz.
savcılıkla işi ney ki tutanağın
Mahkemeye çıkacağımızı söyledi görevli memur bu nedenle tutanak tutulduğunu iletti.Şuan ilgili şahıs beni arayarak istediği parayı vermezsem mahkemeye şikayet edeceğini belirtmiştir.Yaralanmalı diye geçen bir kaza fakat hastanede gerekli kontroller yapıldı problem olmadığı belirtildi.Kendisi şuanda çocuklarının hastanede yattığını söylüyor,bu durumda mahkeme nasıl bir yol izler,