Re: Dersane Kaydının Silinmesi
Herkese Selam Ben Meslek Lisesi Son Sinif Ogrencisiyim Dersaneye 3 Ay Once Basladim Ve Simdi Pismanim Kaydimi Sildirmek Istiyorum Bunu Nasil Yapabilirim Dersanede Senetlerim Var Bunlari Nasil Alabilirim Lutfen En Kisa Zamanda Cevap Yazarmiisniz Simdiden Tesekurler
Alıntı:
CASPERR rumuzlu üyeden alıntı
Herkese Selam Ben Meslek Lisesi Son Sinif Ogrencisiyim Dersaneye 3 Ay Once Basladim Ve Simdi Pismanim Kaydimi Sildirmek Istiyorum Bunu Nasil Yapabilirim Dersanede Senetlerim Var Bunlari Nasil Alabilirim Lutfen En Kisa Zamanda Cevap Yazarmiisniz Simdiden Tesekurler
Neden pişmansınız? Önce bunun gerekçelerini açıklayın ona göre cevap verelim.
Alıntı:
Av.Ferda Aydın rumuzlu üyeden alıntı
Neden pişmansınız? Önce bunun gerekçelerini açıklayın ona göre cevap verelim.
ilgilendiginiz için teişekur ederim pısmanlık ve derslerde basarısız olmam ve ıkıncı sebep su an babam işsiz ve calısmıyor 1 ay gecikmeli sentleri oduyoruz ve ben bundan dolayı rahatsızım
Forum kurallarını hatırlıyormusunuz?
Merhabalar. Sözleşmeli olarak başlanılan bir dil kursundan eğitim içeriğindeki memnuniyetsizlik, öğretmenlerin sadece dersle ilgili problem olduğunda iletişime geçmesi, derslerin sadece bilgisayar karşısında kendi kendinize yapıyor olmak ayrılma sebebi olabilir mi? 4-5 kişilik odaların ders alanı gibi tanıtılıp sonrasında odaların sadece sınav odası olduğu görmek(satış esnasında söylenenle uygulama arasındaki farklılık), zamanı bol olan birinin normal ders etkinliğinin haricinde diğer etkinliklere seviye bahane edilerek katılınmasına izin verilmemesi ayrılma sebebi olabilir mi? Kurstan ayrılmayı imkansız kılan bir madde "Öğrenci, sözleşme ile kararlaştırılan miktardaki ücreti, sözleşme herhangi bir sebeple sona erse veya öğrenci kursa devam etmese dahi belirtilen miktarı tamamen ödemekle yükümlü olduğunu ve ödemede temerrüde düşme halinde ayrıca reeskont faizi oranında gecikme faizi ödeyeceğini kabul ve taahhüt eder" konulabilirmi? Geçerliliği nedir? Kurstan ayrılmak için başlangıç süresi önemli midir? 175 Tüketici masasından verilen cevap sözleşmede bulunan maddeler kabul edildiyse yapılabilecek herhangi bir şeyin olmadığıdır. Bilgilendirebilirseniz sevinirim.
Cevap: Dersane Kaydının Silinmesi
İyi Günler
Bende 12, lise son sınıf öğrencisiyim ve ben dershaneye 3 ay önce kayıt yaptım. Ve şimdide ayrılmak istiyorum kayıt yaparken sözleşmede ben imzamı attım ama 18 yaşımı daha doldurmadım , ve velimin yerine atmıştım ama velim yani annem babam atmadı bu nedenle sözleşme kabul edilmiş olurmu ve dershaneden ayrılma şansım varmı ? Lütfen yardım edin.
Saygılarımla
Bende oğlumu dersaneden aldım sözleşmem ve senetlerimde vardı.Dersanedekiler sorun çıkarmadan senedimi ve sözleşmemi iade ettiler ödediğim para onlara kaldı tabiki.Fakat bunda tamamen iyi niyet vardı yoksa alamazdım o zaman araştırmıştım.
Bana yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Yanıtınızı bekliyorum arkadaşlar lütfen yardım
Son ihtimal bulunduğunuz il/ilçe Millieğitim Müdürlüğüne gidip durumu anlatınız. Dershane yetkilileri ile görüşerek senetleri almanızda yardımcı olabiliyorlar.
Alıntı:
Gökhan Kartal rumuzlu üyeden alıntı
Son ihtimal bulunduğunuz il/ilçe Millieğitim Müdürlüğüne gidip durumu anlatınız. Dershane yetkilileri ile görüşerek senetleri almanızda yardımcı olabiliyorlar.
Sağolun Hocam yani il/ilçe Millieğitim Müdürlüğüne gidip durumumu anlatıyorum ve sorunum inşallah çözülmüş olacak, çok teşekkür ederim