En erken tahliye olacağı tarih tüm delillerin toplandığı andır.
Veya alacağı cezanın tutuklu olraka geçidiği süreye denk gelmesi gerekir.
BU anlattımlarınız yorumlanması için ne yazık ki yeterli değil.
Nişanlınızın avukatı yok mu?
Printable View
En erken tahliye olacağı tarih tüm delillerin toplandığı andır.
Veya alacağı cezanın tutuklu olraka geçidiği süreye denk gelmesi gerekir.
BU anlattımlarınız yorumlanması için ne yazık ki yeterli değil.
Nişanlınızın avukatı yok mu?
Evet avukatı var. Ama ben buradan sadece farklı bir yorum daha duymak istediğim için araştırıyorum. Avukatımız bize tarih veremiyor. Çünkü oda bilmiyor yada bize tam olarak söylemek istemiyor tahliye olabileceği zamanı. Dosya istanbuldaki bir kuruma yollandı. Tam adını bilmiyorum ama suç oranı hakkında tam bir kanıya varabilecek bir yer sanırım. Ama daha yeni gitmiş . Mahkeme 28 ocakta. O zamana kadar cevap gelmezmiş büyük ihtimalle. Bu durumda deliller tamamlanmamış oluyor ve tahliyesi olmazmı diyorsunuz ?
Peki herkesin söylediği bu 6 ayı geçirmemeye gayret etme durumunun gerçekliği yokmu?
Yani biz şimdi bu mahkemede salınması için umutlanmamalımıyız ve nişanlımıda umutlandırmamalımıyız?
Avukatınız olması nedeniyle sorunuzu ne yazık ki cevaplayamayacağız.
Bizlerin vereceği bilgiler genel bilgilerdir. En sağlıklı ve isabetli bilgiyi avukatınızdan alabilirsiniz.
Kaygınızı anlamamak mümkün değil ancak gelecek raporu beklemeniz gerektiğini söylemek durumundayım.
Bu arada ben en son sorumda daha detaylı yazmıştım son durumu. Ama ya değişti yada bir sorun oldu. Şuan 5 ayı geçti tutukluluk süresi. Işık ihlalini yapanın nişanlım olmadığı kanıtlandı. Ancak alkol sözkonusu... Dosyadan cevap gelene kadar bir değişiklik olmazmı , yoksa nasıl olsa dava devam edeceği için o sürede işine dönmesi için tutuksuz yargılanma kararı çıkma olasılığı yüksekmi?
Peki. ilginize teşekkür ederim avukat hanım.
anlaşılan 11 gün daha beklemek durumundayız neler olacağını görmek için....
allahtan bana ve benim gibilere sabır vermesini diliyorum...
Kazanın olma nedenin alkolden ötürü güvenli sürüş yeteneğini kaybolup kaybolmadığının tespiti gerekir muhtemelen Adli tıp Kurumu'na bu durum sorulmuştur.
Yani ışık ihlalini yapan kişi kazada hayatını kaybeden kişi ve buna aek olarak kazanın olma nedeni nişanlınızın alkollü olması değil ise bu iki durum nişanlınızın durumu açısından son derece olumlu olarak değelendirilebilr.
Meraba Avukat Hanim Izninizle Size Bir Konu Hakkinda Bilgi Danişmak Istiyorum. Ben Bir Trafik Kazasinda Bir Kişiye çarptim. Trafik Raporu Ve Bilirkişi Raporuna Göre De Asli Suç Karşi Tarafta Tali Kusur Bana Verilmiş . Bu Durumda Karşi Taraf Bana Tazminat Davasi Açabilirmi? Cevap Verirseniz çok Memnun Olurum şimdiden Teşekkür Ederim
YAralamalı mı maddi hasarlıu bir trafik kazası mı?
Ve açabilir. Ama önemli olan mahkeme tarafından yapılacak keşif ve bilirkişi incelemesi sonucu kusur oranının dağılımıdır.
Sizde asli kusurlu tarafa zararınızın karşılanması için dava açabilirsiniz.
Teşekkür Ederim. Yaralanmali Bir Kaza. Hakim Bana 90 Gün Adli Para Cezasi Veriyorduki Raporu Bekleyelim Diye Duruşmayi Ilerki Bir Tarihe Erteledi. Benim Trafik Sigortam Dan Yararlanmak Için Müracat Etmiş Ayrica şahis Memur.bende Memurum. Dava Açarsa Tahmini Olarak Ne Kadar Açabilir. Benim Dava Açmam Etik Olarak Yanliş Olur. Kusur Orani Da Tahmini Olarak 60 şa 40 Olarak Gözüküyor. Yine Bilgi Verirseniz çok Memnun Olurum.