aynı sorun şuan benim başımda ve önümüzdeki ay mahkemem var .Mahkemede bir avukat tutmak istiyorum,bana yardımcı olabilicek bir avukat önerirmisiniz ?
Printable View
Sponjbob senin durumunda aynı şekilde gelişmişse,yani ilk kez başına geliyorsa,sicilin temizse vs. sende ilk 5 madde çerçevesinde değerlendirilirsin,ve denetim tedbirlerine uyarsan davan düşer,hükmolunmaz,sicilinede hiçbirşey geçmez.
selam bende ne yazık ki üzülerek söylüyorum arkadaşımla bir içimlik 1 gr esrar ile sivil polislere yakalandık ne dediysek dinlemediler karaokala gittik ve alkol muaynesi yaptılar alköl çıkmadı.parmak izi ve fotograflarımızı çektiler karakolda 1 gr esrarın benim olduğunu söylerek ifade verdim bizi o gece serbest bıraktılar çalıştığım iş yeride çok sıkı bir yer işten bu sebepten dolayı sorun çıkmasını istemiyorum ne yapabilirim mahkeme olurmu olursa yakalanmamdan ne kadar sonra olur ne ceza alırım ve nasıl bir ifade vermeliyim çok pişmanım nasıl kurtulabilirim bu sorundan piskolojim bozuldu ne yaptığımı bilmiyorum lütfen yardım edin
Sn Burcevideo,
Lütfen Aynı Soruyu Defalarca Sormayınız. Bu Site Kurallarına Aykırıdır.
Aşşağıdaki Linkten Sorduğunuz Sorunun Cevabını Fazlasıyla Bulabilirsiniz.
https://www.hukuki.net/forum/tags/ind...g=/uyuşturucu/
amatemde düzenli olarak idrar tahlili yaparlar
benim aradan 9 ay geçti mahkemeden bir kağıt gelmedi ben adliyeye gittim karakoldan bir kağıt gelmedi dediler bu şekilde bi sonuç çıkmadı şimdilik...
bugün adliyeye gittim savcılık kalem den sulh hukuk mahkemesinde dava açıldığını öğrendim bir avukatla konuştum yarın vekalet vericem benim adıma yürütücek işleri bundan kurtulma şansım varmı sayın hukukçular
merhaba ben eylül ayında kuzenime esrar almak için yanımda üç kişiyle satıcaya gittik 20 gram esrarı aldıktan sonra polislerin cevirmesiyle durduk bu sırada kişilerden biri paketi attı dışarı araba ve üst aramasında hiçbirşey cıkmadı fakat polisler attığını görmüş ve bizi karakola götürdüler ifademizde beni eve bırakacaklarını ve antalyaya gitmem için otogara bırakacaklarını arkadaşlarının yeğeni olduğumu söylediler paketin bize ait olmadığını söyledik ve serbes bıraktılar dün gelen mahkeme kağıdı beni tedirgin etti benim hiç bir sabıkam yok ve hiç karakola dahil gitmedi evet esrar içiyodum arada sırada fakat mahkeme kağıdını gördükten sonra içmeme kararı aldım mayısın 5inde mahkemem var yanımdaki cocuklardan bildiğim kadarıyla birinin bu konuyla ilgili 2 mahkemesinin olduğunu ve sucu benim üzerime atacaklarını söylediler ben kamu yönetimi 3, sınıf öğrencisiyim ve memurluk için hazırlanıyorum bana yardım eder misiniz durumum ne olur ve testlerde temiz cıkmam için ne kadar süre gerektiğini belirtir misiniz inanın cok pişmanım
CMK 231 de Hükmün açıklanmasının geriye bırakılma adında yeni bir kurum var bu kurumda da aynı şekilde denetimli serbestlik tedbiri(tedaviye yönelik) var yalnız süresi beş yıl fakat adli sicile kayıt işlenmiyor.Bu bakımından daHa lehinize durum yaratacaktır.Bu kurumun uygulanmasını isteyebilirsiniz.