Re: Kredi kartı kefilliği iptali
Alıntı:
klmakn rumuzlu üyeden alıntı
X bankası kredi kartları merkezi ki hep istanbulda olur..
kefil olduğun kredi kartı nosu veya şahsın ismi...
kefil olmak istemediğini açıkca yazan beyan
ve isteyeceğiniz belge...
altına sizin imzanız adınız adresiniz vb
hepsi bu....
yeterince açık oldumu bilmem:))
saygılarımla
NOT:İlgili bankanın çağrı merkezini arayıp bahse konu kredi kartı merkezinin tam adresini alabilirsiniz...veya
www.x bankası. com.tr tıklayınız
teşekkürler
Alıntı:
kaanjustin rumuzlu üyeden alıntı
Bankanın Kredi Kartı Vermesi İçin Bir Hesaba Gerek Yoktur. Ayrıca Verilen Kart Herhangi Bir Şubeye Bağlı Olmaksızın da Banka Tarafından Verilebilir.
Kredi Veya Kredi Kartı Kullanmak İçin O Bankaya Ait Vadeli/Vadesiz Hesabınızın Olmasına Gerek Yok.
Kefillik İptali İle İlgilide;
Kefil Olduğunuz Kredi Kartının Bankasına noter kanalı ile bir ihtarname göndermeniz gerekiyor.
Banka almış olduğu ihtarname üzerine, size ihtarname tarihine kadar olan tutar için borcunuzun devam ettiğini bildirecektir. Eğer borç ödenmez ise siz o borcu ödemekle sorumlusunuz. Sizin sorumluluğunuz ihtarname tarihinden sonraki borcları kapsamaz.
Bundan Sonrasında Banka Kart Sahibinden Yeni bir kefil ister veya istemez o bankanın sorunudur.
Saygılar.
bu kastettiğiniz borç kart limitimi yoksa mesala 1000 ytl lik alışveriş yaptı ihtarnameden önce iharnameden sonra bunu ödedi.benim sorumluluğum hiç kalmıyor bir daha öyle mi? noter ihtarnamesi gönderdikten sonra 5 yıl sonra bana icra gelebilirmi ihtarnameyi kart sahibinin sözleşmesine mi ekliyorlar ben ihtarnameyle bu kefillikten kurtulacakmıyım .teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için.
kefaletten kurtulmak , kefaletten beri kılınmak üzerine forumlarda araştırma yapınız yeteri kadar açıklama vardır