Re: Msn uzerinden milliyete ve tabiyete hakaret
Alıntı:
trovatore rumuzlu üyeden alıntı
Emrah bey, gecenlerde buyuk kulak adinda, her yazilanin bire bir takip edildigini soyledikleri bir istihbarat alma merkezi hakkinda bir seyler soylediler, belki bilginiz yoktu diye soylemek istedim.
Saygilar
Peki kırmızı başlıklı kız ve kurt hikayesine de inanıyormusunuz sn.trovatore?
Mümkünmü böyle birşey sizce?
Bir ara Ankara Emmniyet Müdürlüğü bilişim suçu takip elemanlarının Dünyada eşi emsali olmayan bir takip programı yazdığı ve hatta bu programı efbıay ın istediği bilgisini okumuştum..program nasıl ne şekilde olduğu ve nasıl bir netice alındığını bilmiyorum..Nerede okuduğumu şimdi hatırlamıyorum..
Konu başlığını okuyunca bilgi paylaşımı amaçlı bu mesajı yazıyorum..
Alıntı:
ekircali rumuzlu üyeden alıntı
Peki kırmızı başlıklı kız ve kurt hikayesine de inanıyormusunuz sn.trovatore?
Mümkünmü böyle birşey sizce?
Şahsen kırmızı başlıklı kız hikayesine inansam da "büyük kulak" veya sair bir şekilde tüm telefonları dinleyen, milyonlarca msn kaydını tutabilen bir sistemin şu an itibari ile imkansız olduğunu düşünüyorum.
IP adresi dinamikse hakaret edenin o zaman ne yapacak bu arkadaş belki internet cafe den konuşuyorsa yada başka birinin bilgisayarından :(
Alıntı:
nusret özsoy rumuzlu üyeden alıntı
IP adresi dinamikse hakaret edenin o zaman ne yapacak bu arkadaş belki internet cafe den konuşuyorsa yada başka birinin bilgisayarından :(
IP numarasının statik veya dinamik olması arasında, kovuşturma açısından fark yoktur. Internet cafe veya başkasının bilgisayarından suç işlenirse, bu bilgisayarların sahipleri sorumlu tutulacaktır.