Re: Rapidshare ve P2P konusuna açıklık getirelim.
Alıntı:
Stj.Av.Emrah Yavuzcan rumuzlu üyeden alıntı
Google ile kendinizi veyahut host firmanızı kıyaslamanıza gerek yok. Tüzel kişiliğe sahip değilsiniz, siz bir şahıssınız. Google Inc ise tüzel kişiliğe sahip, Amerikan menşeili bir şirkettir.
Emrah Bey,
Öncelikle konuya olan ilginize çok teşekkür ediyorum.Fakat verdiğiniz cevapların neredeyse tümü soruduğum soruların özüne inemiyor.Her cevaptan sonra sizin kelimelerinizi süzmek veya içinden kendimle ilgili olanları seçmek zorunda kalıyorum.Ayrıca ben şahsıma ait olan sitede bandrolsüz nitelikte ürün paylaşmıyorum,sadece paylaşan sitelere herhangi bir yaptırımın olmadığını siz hukukçulara anlatmaya çalışıyorum.Siz tabiki böyle bir olayı özendirmemek için yukarıda belirttiğim nitelikte cevaplar veriyorsunuz.Bunu anlayabiliyorum.Fakat bilmelisiniz ki bu söylediklerinizi umursamayan insanlar ya da kanunları umursamayan insanlar,bu tarz paylaşımlar yaparak site hitlerini arttırmakla kalmıyor,Türkiye'nin en büyük şirketleri ile reklam anlaşması dahi yapabiliyorlar.
Amacım kanundaki açıkları bulmak değil,bulanlara ne yapıldığını öğrenmek idi.Sanırım yanlış anlaşıldım.
Kalın sağlıcakla...
Re: Rapidshare ve P2P konusuna açıklık getirelim.
Alıntı:
pmbpanter rumuzlu üyeden alıntı
Emrah Bey,
Öncelikle konuya olan ilginize çok teşekkür ediyorum.Fakat verdiğiniz cevapların neredeyse tümü soruduğum soruların özüne inemiyor.Her cevaptan sonra sizin kelimelerinizi süzmek veya içinden kendimle ilgili olanları seçmek zorunda kalıyorum.
Somut olayla ilgili genel hukuki bilgi vermekteyim. Detaylı bilgi için ve hukuki mütalaa almak için avukatınıza danışınız. Burada yalnızca sizinle değil, tüm site sakinleri ile yazışmaktayız. İlgili cümleleri çekebilir ve bilgilerinize katabilirsiniz.
Selamlar.