Avukatınız MUTLAKA iyi ve bu konuda tecrübeli olsun.
Yetersiz Avukat hayatını kaydırabilir.
Avukat hatası Doktor hatasından beterdir.
Doktor hatası bir kere öldürebilir Avukat hatası yıllar boyu süründürür.
Başıma geldi..
Printable View
Avukatınız MUTLAKA iyi ve bu konuda tecrübeli olsun.
Yetersiz Avukat hayatını kaydırabilir.
Avukat hatası Doktor hatasından beterdir.
Doktor hatası bir kere öldürebilir Avukat hatası yıllar boyu süründürür.
Başıma geldi..
değerli arkadaşlar ben üç hafta önce eşimden ayrıldım.ondan ayrılma olayımda aynen şöyle oldu.
eşimin annesi kızkardeşi ve kızkardeşinin çocukları bir haftalığına ziyarete geldiler.bu sırada çıkan ufak bir kıvılcım yüzünden(benden kaynaklanmayan) annesi bu evliliği bitiriyoruz dedi.nereye gidiyorsunuz demeye kalmadı eşyalarını(kendi aldığı çeyizlerini ev eşyalarını) "yarım saat" içinde kamyon ayarlayıp memlekete gönderdiler.benim dur gitme dememe rağmen ve komşularında uyarmasına rağmen herşey bitti.
Ben bu süreçte hiçbir hakaret tehdit şiddet küfür gibi eylemlerde bulunmadım.Fakat onlarda bağırma çağırma iftiralar tehditler küfürler üzerime yürümeler.. gibi birçok istenmeyen daranış oldu.Ben erkek olmama rağmen hepsine boyun büktüm.
Fakat sonunda evlilik bitti.Bundan sonra dava açarlarmı ne olur bilemem.Fakat bana yapılan bu haksızlıktan sonra kolay kolay bir araya gelemeyiz.Şimdi böyle bir durumda ben onların dava açmasını bekleyeceğim.
Eşim çalışmıyor.ilkokul mezunu ben aylık net 960 ytl maaş alan bir eğitimciyim.
çocuğumuzda yok bu şekilde açılacak davada beni haksız buldular ve boşandık?
Maksimum ve minimum ne kadar nafaka alabilir?
değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Miktar hakimin takdirindedir.
Mahkeme kararı kesinleşene kadar tedbir nafakası alır.
Boşanmaya neden olacak bir kusurunuz ispatlanırsa boşandıktan sonra da yoksulluk nafakası olarak devam eder.
Aylık gelirinizin üçte birine kadar olan bir rakamı nafaka olarak ödeme ihtimali var.
Teşekkürler
10.04.1993 doğumluyum.ve 28 haftalık hamileyim.İmam nikahıyla evliyim.Resmi nikah için avukata danışıyoruz olmaz diyor doğumda sorun çıkmaz diyor.Bence sadece dilekçe yazması gerek avukatın kararı hakim vermeli.Yanlış mı düşünüyorum.Bu konuda ne yapmamız gerekir?
Çok teşekkür ederim.Peki hakim karşısında hamile olmam bişeyi değiştirmez mi? Ve doğumda resmi nikahımız olmadığı için gerçekten sorun çıkmaz mı?