Re: ÖSS'ye hazırlanıyorum, dershaneye gidiyorum, askerlik tecili hakkında
Alıntı:
ammet21 rumuzlu üyeden alıntı
kardes oyle bir uygulama varmi hic duymadim.
universiteye kayitli degilsen hicbisekilde vermiyolarki tecil
ama ben kilo ve saglik sorunlarimdan dolayi tecil alabilirmiyim diye sormustum
http://www.asal.msb.gov.tr/er_isleml...rteleme_12.htm
dediğim gibi bir uygulama var.yalnız sen liseden sonra o herkesin kullandıgı tecil hakkı ve kilo tecili hariç tecil kullanmadıysan bundan yaralanabiliyorsun.kilo teciline ise doktorlar karar verir ...
benim bir tanıdıgım vardı 120 kilo ustundeydi tecil ettiler
her sene kontrole çagırılıyor 120 altına indigi an askere alınacak.
fakat bu konuda boy/kilo oranı var mı bilgim yok
Alıntı:
tonny rumuzlu üyeden alıntı
benim bir tanıdıgım vardı 120 kilo ustundeydi tecil ettiler
her sene kontrole çagırılıyor 120 altına indigi an askere alınacak.
fakat bu konuda boy/kilo oranı var mı bilgim yok
tesekkur ederim kardes saolasin
o arkadasin boyu kacti bir bilgin varmi kardes
Askerlik tecili-Hastane sevk-Erteleme
Merhaba arkadaslar oncelikle cevap veeren vermiyen butun arkadaslara tesekkurler
Bu subattta son yoklamami yaptiracagim ama cok buyuk ihtimalle erteleme yada muaf alacagim( boy 188 kilo 155)
SORUM: Ben suanda dershaneye devam ediyorum oss sinavi icin
ben 1 sene erteleme alirsam askeriyeden herhangi bir universiteye kayit olabilir izni alabilirmiyim
yani yoksa hani oyle bir kagit veremeyiz gibi bi sorun cikarmi lutfen cook onemli simdiden herkese tesekkurler
Saygilarimla
Re: Askerlik tecili-Hastane sevk-Erteleme
Alıntı:
ammet21 rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba arkadaslar oncelikle cevap veeren vermiyen butun arkadaslara tesekkurler
Bu subattta son yoklamami yaptiracagim ama cok buyuk ihtimalle erteleme yada muaf alacagim( boy 188 kilo 155)
SORUM: Ben suanda dershaneye devam ediyorum oss sinavi icin
ben 1 sene erteleme alirsam askeriyeden herhangi bir universiteye kayit olabilir izni alabilirmiyim
yani yoksa hani oyle bir kagit veremeyiz gibi bi sorun cikarmi lutfen cook onemli simdiden herkese tesekkurler
Saygilarimla
"Askeriyeden herhangi bir üniversiteye kayıt olabilir" şeklinde bir izin alındığını ilk defa sizden duyuyorum.
Lütfen bir hukuk sitesinde olduğunuza, TÜRKÇE ve İMLA kurallarına da dikkat ederek yazınız.
Re: Askerlik tecili-Hastane sevk-Erteleme
Alıntı:
Av.Feyz Pazarbaşı rumuzlu üyeden alıntı
"Askeriyeden herhangi bir üniversiteye kayıt olabilir" şeklinde bir izin alındığını ilk defa sizden duyuyorum.
Lütfen bir hukuk sitesinde olduğunuza, TÜRKÇE ve İMLA kurallarına da dikkat ederek yazınız.
Av.FEEYZ pazarbasii
univeristeden kayit icin askerlikten belge istiyorlar.
Bu belgede ''herhangi bir universiteye kayit olabilir''belgesidir bunu alabilirmiyim diye sormustum??