-
Re: Usulsuz tebligat
Aykut bey durum ilginç. Çünkü vekile yapılan bir tebligat var sonra 35 e göre başka tebligattan söz ediliyor. Acaba her ay nafakası ayrı takip mi ediliyor? Vekile teblig edilen tebligat nedeni ile mal beyanında bulunmama yada usulsüz beyan cezası olmaz. Acaba bahsedilen kararda anlatılan bumudur? Bence sayın bburakk biraz daha detaylı açıklamalı.
-
evet bence de biraz daha detay lütfen!! :)
-
benim tekrar tekrar incelemelerimden cıkan sonuc su
bosanma sonrası verilen kararların arasında nafaka kararı da var bu nafaka kararını icra kanalı ile almak icin takip baslatılıyor ancak karısıklık bundan sonra baslıyor
yani icra dairesinde baslatılan takip sonucu gonderilen odeme emri eger vekile gonderilmis ise ve muvekkil de buna uygun olarak mal beyanında bulunmussa neden ikinci bir teblig yapılıyor md 35 e gore
sayın bburakk_34 ikinci teblig yani size md 35e gore yapılan tebligin konusu nedir ogrenebilir miyiz
-
Benim nacizane tahminim ay nafakalarını ayrı ayrı talep etmeleri. Yani temmuz nafakası, ağustos nafakası diye. Genelde birikmiş nafaka ve takip eden aylar talep edilir ama ben kendimden bilirim. Yapılabiliyor.
Saygılarımla.
-
Sayın Toklu ve Sayın Mkocagul
Sizleri tebrik ederim. Böyle devam ediniz. (tamerce)
Saygılar...