-
Re: Boşanacağım
bilemiyorum yani ziynet esyalarının goturuldugunun ispatı biraz zor olabilir siz bakın dügün videosunda bu kadar ziynet esyası para takıldı o da aldı hepsini goturdu derse karsı tarafta kotu niyetli bir tutumla hayır ben goturmedim o sattı sonra da bana goturdu diyebilir al basına bela
bence siz en temiz yoldan karsı tarafı anlasmaya ikna edin yani al ne istiyorsan senin olsun yeterki sorunsuz bosanalım demeniz sizin acınızdan faydalı olacaktır
cunku bu tur durumlarda aile ici dediginiz kavram sorun yaratır iddialarınızı ispat cok zor oldugu icin surec cok uzayacaktır ve dava cok uzun surecektir
tabi simdiden karsı tarafın ne yapacagını bilmek zor ama ziynet esyaları ve ev esyalarını da aldıgına gore derdi bosanmamak degil koparabildigi kadar sey koparmak
eger siz bir sekilde onun daha cok kusurlu oldugunu ispat edebilirseniz en azından maddi manevi tazminattan kurtulursunuz ancak nafaka isterse bundan kurtulur musunuz bir sekilde bu konuda ayrıntılı bilgim yok malesef
ama diger arkadaslarda yardımcı olacaktır
-
çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız için bir kaç konuda aklıma takılan şeyler kalktı size kolay gelsin
inşallah yardımcı olan arkadaşlar olur başından yada etrafında bu şekilde olay yaşayan lar yardımcı olursa sevinirim
tekrar teşekkür ederimm Av.Aykut Toklu iyi günler saygılar
-