Uyenin Kayıt tarihi Agustos 2007!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
Uyenin Kayıt tarihi Agustos 2007!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22 Agustos 2007 de uye olmus bu uye bu kadar tesadufeee pes!!!
evet bugün üye oldum bunun ne gibi kötü bir durumu var anlamadım yardım alabileceğim danışabileceğim kimsek yok yardımınız olabileceğini düşündüm
Hayırdır Sayın Toklu!? :)
Hukuk veya Kanunların yapacağı birsey yok!
Eşler büyük borclar altında iken oldu da bosandılar buna tüm avukatlar oncelikle muvazaa süphesi ile bakar
muvazaa olmadıgı ispat edilebilecek birsey degildir yani bizim bosanmada muvazaa yok diyemezsiniz bu nedenlede muvazaa süphesi nedeni ile avukat ve icra memuru sabah cok erken saatlerde gece gec saatlerde haftasonlarında eski esi evde o evin bir sakini olarak yani yataktan kalkmıs bir sekilde yada evde pijama ile kahvaltı yapar sekilde yada en kotu ev hali ile o evde oturur halde yakalamak ve muvazaayı ispatlamak icin elli kere de gelebilir
cünkü ortada bir hukuki durum var ayrıca konut dokunulmazlıgı da burada tam olarak yapılan işin karsılıgını doldurmuyor yani burada durum karısık
ANCAK bu durumda birtakım seylerin sonuclarına da katlanmak zorundasınız!!!
kusura bakmayın ama kac evli cift buyuk borclar altında iken bosanıyor yanlıs anlamayın!!!! size bu sekilde bosandınız demiyorum ancak avukatların yada icra memurlarının yapabilecegi birsey yok
yapılacak en köklü cözüm gider sikayette bulunursunuz ister bunu cumhuriyet bassavcılıgına suc duyurusu olarak yaparsınız ister icra dairesine sikayet yolu ile yaparsınız!
tamam haklı olabilirsiniz ama zaten biz boşandıktan kısa bir sonra bir başkası ile evlendi nufus kayıt örneklerini çıkarsalar görecekler neden beraber yaşayım ki yada yaşayacaksam neden boşanayım 2005 yılında boşanmışım 2007 de icra kağıdı geliyor
Sayın Kemal Akın'ın kulaklarını çınlatalım biraz!
Keşke kendisi de şu an sitemizde aktif olsaydı, eminim söyleyeceği çok şey olur du öyle değil mi!? :)
valla sayın tamerce dünkü yasananlardan sonra iyiniyetimi korumakta güclük cekiyor ama hayırlısı :)
zaynep hanım iki sene once bosandıgınız esinizin ustelik evlendi diyorsunuz borclarından dolayı sizin evinize neden icra gelsin
ne zaman geliyorlar bu avukat ve icra memurları??????????????
ne yapıyorlar gelince????????????
evet yazılarını okudum keşke olsaydı herhalde avukat bey gibi potansiyel suçlu olarak bakmazdı anlamadığım bugün üye olduğuma neden şaşırdı ne için tesadüftü