-
sn alisinkay
Evet haklısınız benim yazdıklarımdan bunu çıkartmanız normal ancak o akşam ben yemek yapmadı diye kavga çıkartmadım sadece ekmek peynir yemeye çalışırken eşim kavga çıkarttı ben asıl onun beni ilgisizlikle suçlarken yaptığını örneklemek için anlattım ayrıca dayısı izmire 50 km uzakta oturuyor ve 1 gece önce onlarla beraberdi buda sorun değil zaten yemek yapmıyor diye ayrılmam gerekseydi 4 yıl beklemezdim benim anlamak istediğim kendi hatalarını bana yüklemeye çalıştığı bir ortamda ben haklılığımı veya aynı zamanda onun haksızlığını nasıl kanıtlarım.Ayrıca dediğim gibi 4yıl boyunca ben onun kazandığı paranın 1 kuruşuna dokunmadım ama şu anda gerçekten zor durumdayım tabii ki çalışınca öderim hadi bir dönem ailem veya arkadaşlarımdan nafaka ödiyeyim ama ya bulamzasam o zaman ne olacak hapis veya çocuğumu görememe gibi bir durumla karşılaşırmıyım. yada bunlar haklı gerekçeler olabilir mi boşanma için tşk.ler
-
Onun haklı yada haksız olması şu an için neyi değiştirir anlamadım.Anlattığınıza göre ayrılmaya razı isiniz.Boşanma halinde çocuk şu anki koşullara göre, anneye verilir.Eşinize nafaka vermez ama çocuğunuz için verirsiniz.Olacak olan büyük bir ihtimalle bu.Mal paylaşımı yaptıysanız.Aldığınız eşyaların faturalarından sizin aldığınızı ispatlayabilirsiniz.Ancak o kadar yani onun eve tek kuruş para getirmediğini ispatlamak istiyorum yada çok az katkıda bulundu, bunu ispatlamak istiyorum.Bu o kadar zor ki.Bakın eşinizin durumu iyi nafaka konusu da ayrıntılı ekonomik durumlara da bakar.Eşinizle anlaşmayı deneyin isterseniz.Ama evlide olmuş olsanız, .ocuğunuz için o masrafı zaten yapacaktınız.Hakimin takdir yetkisi var.Mahkeme anı ve nafakanın belirlenmesinde, buradaki danışmanızdan daha çok tutacağınız avukat size yardımcı olabilir.
Yapamam deme yapan senden iyi değildir
-
Onun haklı yada haksız olması şu an için neyi değiştirir anlamadım.Anlattığınıza göre ayrılmaya razı isiniz.Boşanma halinde çocuk şu anki koşullara göre, anneye verilir.Eşinize nafaka vermez ama çocuğunuz için verirsiniz.Olacak olan büyük bir ihtimalle bu.Mal paylaşımı yaptıysanız.Aldığınız eşyaların faturalarından sizin aldığınızı ispatlayabilirsiniz.Ancak o kadar yani onun eve tek kuruş para getirmediğini ispatlamak istiyorum yada çok az katkıda bulundu, bunu ispatlamak istiyorum.Bu o kadar zor ki.Bakın eşinizin durumu iyi nafaka konusu da ayrıntılı ekonomik durumlara da bakar.Eşinizle anlaşmayı deneyin isterseniz.Ama evlide olmuş olsanız, .ocuğunuz için o masrafı zaten yapacaktınız.Hakimin takdir yetkisi var.Mahkeme anı ve nafakanın belirlenmesinde, buradaki danışmanızdan daha çok tutacağınız avukat size yardımcı olabilir.
Yapamam deme yapan senden iyi değildir
-
ilgi ve tardımınız için tşk ederim.
-
ilgi ve tardımınız için tşk ederim.