Bencede bir şey çıkmaz daha öncede dediğim gibi bu tip fotoğrafların olduğu site çok en azından kendi siteleri var!!!! Sadece ben azıcık detay yaptım İstihbarat la ilgili bir foroğraf mı var yanlışkılla diye ...
Printable View
Bencede bir şey çıkmaz daha öncede dediğim gibi bu tip fotoğrafların olduğu site çok en azından kendi siteleri var!!!! Sadece ben azıcık detay yaptım İstihbarat la ilgili bir foroğraf mı var yanlışkılla diye ...
Askerde arkadaşlarınızla fotoğraf çekmekle askeri bir bölgenin fotoğraflarını çekmek aynı şey değildir! İki durum arasında çok fark var birbirine karışmasın hatırlatayım dedim. ;)
Arkadaşlar Genel Kurmay öyle oturup da internetteki asker fotoğrafı olan sitelerin pesine düşüp de bu sitelerde fotoğrafları olanlar hakkında soruşturma başlatmaz!
burada eksik olan birseyler var!
kaldı ki asker olarak katıldığınız birliğe bir takım yönetmelik ve tedbirler doğrultusunda CEP TELEFONU-KAMERALI CEP TELEFONU-GÖRÜNTÜ ALMAYA YARAYAN MAKİNALAR(KAMERA_FOTOGRAF MAKİNESİ VS VS)-DİĞER İLETİŞİM ARAÇLARI(CEP BİLGİSAYARI_LAPTOP VS VS) gibi unsurların sokulması bulundurulması ve kullanılması suç teşkil eder
yani burada soruşturmanın konusu fotoğrafların içeriğinden çok o fotoğrafın şahsın asker iken ve birlik içerisinde iken çekilmesi olabilir!
tüm kuvvetler de genel kurmaya bağlı olduğu icin diyalogların icerisinde genel kurmay adı geçmiş olabilir
ayrıntı olmadan yarımcı olmak cok zor!