Re: 2 ayı geçti maaş alamadığım süre
Sizin adınıza kredi kartı çıkarılmış olsa her ay hesap ekstresi gelirdi. Bir yanlışlık olmalı diye düşünüyorum. Ancak, yine de şu hususu belirtmeden geçemeiyeceğim; ben hep iş hukuku ile ilgilenenen bir avukatım. Bankacılık ve kredi kartları benim uzmanlık alanım değil. Size yanlış ve eksik bilgi vermiş olmaktan korkarım. Bu hususu uzmanı olan bir arkadaştan sormanızda yarar var. Selamlar.
Alıntı:
Namıkk rumuzlu üyeden alıntı
cok saol abbas bey amca
sebnem hocam sana da tesk ederim
hocam ben de sana bir soru sorayım bu sorularınızı nerden girip yazıyorsunuz ben sürekli cvp yazıyorum ama kendi sorumu bir türlü yazamadm .. saygılar..
Şebnem Hanım, son sorunuzu anlayamadım, biraz açar mısınız?
Selamlar.
Alıntı:
Av.Abbas Bilgili rumuzlu üyeden alıntı
Sizin adınıza kredi kartı çıkarılmış olsa her ay hesap ekstresi gelirdi. Bir yanlışlık olmalı diye düşünüyorum. Ancak, yine de şu hususu belirtmeden geçemeiyeceğim; ben hep iş hukuku ile ilgilenenen bir avukatım. Bankacılık ve kredi kartları benim uzmanlık alanım değil. Size yanlış ve eksik bilgi vermiş olmaktan korkarım. Bu hususu uzmanı olan bir arkadaştan sormanızda yarar var. Selamlar.
hocam ben sitede bu soruların nerde yazıldığını bir türlü bulamadm bir yetkili olarak yardımcı olursanız sevinirim...
Alıntı:
Selamlar.
şu an başka bir inin sorusunun olduğu yerde yazışmaktayız bir iş olayının için de sizin cvp yazdıgınızı görünce araya girip soru sordum oysa bagımsız olarak sorum olduğunda nerden giriş yapacağımı sitede bulamıyorum
Alıntı:
Selamlar.
saçma ise kusuruma bakmayın lütfen.....
Şebnem Hanım;
Kredi kartı ile ilgili sorunu ticaret hukuku ile ilgil bölümde sorabilirsiniz. Selamlar.
Alıntı:
Şebnem Hanım;
Kredi kartı ile ilgili sorunu ticaret hukuku ile ilgil bölümde sorabilirsiniz. Selamlar.
tesekkur ederım kusura bakmayn:(saygılar ...