ebrulli sanırım anlama güçlüğü içindesiniz, sizin adınıza üzgün olduğumu belirteyim dedim.
Printable View
ebrulli sanırım anlama güçlüğü içindesiniz, sizin adınıza üzgün olduğumu belirteyim dedim.
Bu kadarmı zor.? Üşenmeden bıkmadan bana yanıt yazıyorsunuz. Yahu allah aşkına yolu budur deyin bu insana yazın bari. Benim ne ukalalık etmeye niyetim var nede avukat olmaya. Altı üstü yardım dileyen birine bulabildiğim iki satırı yazmışım.Asın bari. Gaz odalarınız ne tarafta? Şu an saat 22.25 hala cevap yok. Bana değil soruya cevap yazın. Agrasif cevap görmek isterseniz bana yazılan yanıtları okuyun. Etki tepki doğurur. Hiç kimseyi kör cahil sanma sataşma hakkınız yok. Siz dahil hepimiz hayatımızın her anında hala öğrenmeye devam edeceğiz. Bu kadar tahammülünüz yok ise kapatın forumu soru ve cevaplara kendi kendinize kalırsınız. Neden forum açık bunun yanıtı nedir.?
Bir forum yazıma tartışma ve soru ve cevaplara açıksa bunun için neden başkalarını suçluyorsunuz ki. Bu sitede sadece hukukçular yazar kuralı koyarsınız. Bu kadar basit. Bu agrasif olmak mı? Aynayı kendinize çevirin önce.
Soru soran vatandaşı attınız bir kenara sorun ben oldum. Pardon ya ne haddime.değilmi. Nasıl haddimi bildirdiniz.?
Saygılrımla..
Fırat bey sanırım o kısa yanıtı üzerinize alındınız size değil Onur bey in harika yanıtına cevap idi.
Saygılarımla.
vatandaşın sorusuyla da ilgileneceğiz elbette ama önce sizin sorununuzu çözelim
Bana çocukluğunuzu anlatmakla başlayabiliriz mesela...dinliyorum
Pardon seviye düşüyor demiştiniz ama bu kadar düştüğünü hiç görmedim.
Çukur olmuş.
Harika olmuş. Yakışmış.Ben çukura girmeyeceğim.
Sevgi ile tanrının şefkati ile kalın.
O çukuru siz açtınız ama bunu da kabul etmeyeceksiniz elbette.
Sayın Av. Nazım Fırat Bayındır
Sanırım sizde sorunun yanıtı yok. Yoksa bu kadar işin esası kaçırılmaz.
Vatandaş yada müvekkil yanıt bekliyor sizden. İskenderun'lu olabilir. Kimbilir sizin müvekkiliniz olur.
Saygılar
506 sayılı Yasanın 1.12.1993 gün ve 3917 sayılı kanunla değişik 80/6 madde hükmünce, SSK alacaklarının tahsiliyle ilgili olarak 6183 sayılı Yasanın uygulamasından doğacak uyuşmazlıkların çözümlenmesinde, alacaklı Sigorta Müdürlüğünün bulunduğu yer iş mahkemesi yetkilidir.
acıkcası bana yardımcı olmak yerine uzun uzun tartışmışsınız degerli avukat arkadaşlar ebrullinin yazdıklarını onaylıyormusnuz ?
onur bey ssk ya borcumuz oldugu kesin fakat ödeyecek durumuda degiliz ve bağkur maaşına gelen hacizi ssk ya muhattap olmadan kaldırabilirmiyiz ve nasıl bir yol izlemeliyiz teşekkürler..