Re: Hukuk fakültesine yeni başlayacak olan akadaşlara tavsiyelerinizi bekliyorum
Alıntı:
ya izmir erzincan konya özeller ve diğerleri ne yetiştirir? karpuz mu???
Hayır bilemediniz Sayın milo?
Yanıt şöfür olacaktı, ama...
https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?p=77555
Birde başka bir iş daha vardı, koruma görevlisi idi galiba emin değilim! Ülkemizin bu günkü şartlarında kim memnun ki işinden ya da nüfusun kaçta kaçı kendi asıl mesleğini yapabiliyor ki?!
( umarım iyisinizdir, forumlara takılıp duruyorsunuz da?)
Re: Hukuk fakültesine yeni başlayacak olan akadaşlara tavsiyelerinizi bekliyorum
valla deniz hanım sitede eski sayılırım, çok da seviyorum burasını umarım beni bu gece affederler yöneticilerimiz ama nedense pek bi kalabalık geldiler bu gece, kışşşt diyom gitmiyolar. aniden beynimin bir yerinde bir tırrrttt sesi duydum ve bu hale geldim:o aslında dünden beri böyleyim forumları okudukça
bu gece beni mazur görün beaa:)
NOT: Forum kurallarına riayet ediniz.
Sizi bir görsek mazur un lafı olmaz ... Ama ağustos 15 ine kadar göremezsem o zaman görürsünüz mazuru Yada mezurayı kefen ölçüsü almak için...
Alıntı:
magrib rumuzlu üyeden alıntı
meraba arkadaşlar bu formun yeni üyesiyim. İnşallah, bir terslik olmazsa bu sene marmara hukuku kazanacağım. sizlerden derslere nasıl çalışmam gerektiğiyle ilgili tavsiyeler bekliyorum.
yardımcı olursanız sevinirim.
Güzel kardeşim, hiç canını sıkma... Okuduğunu anlayabiliyorsan, bir şekilde mezun olursun... Mezun olup da mesleğe başladığında da, bazılarının nasıl olup da mezun olabildiklerine şaşırırsın...
slm arkadaslar bende kibrista ozel bir okulda hukuk egitimi aliyorum.bırcok elestiriye maruz kalmama ragmen okulumdan memnunum.özel üniversitede okuyan ögrencıler öss gibi sacma bir sistemde evet basarı elde edememiş olabilirler fakat bunun farkında olarak,gerek hocalar gerek ınsanlar tarafından elestırileceklerini bilerek hukuk yasamına 1-0 yenik baslamıs olmaları,öss de yetişemedikleri arkadaslara yetişebilmek için belkide daha cok caba ve emek sarfettiklerini belirtmek istiyorum.önemli olan özeli,devleti degil insanların nasıl agitim aldıkları,kendilerini nasıl geliştirdikleridir bence!ayrıca hocalarımızın hepsi cok degerli hocalar,madem devlet üniversiteleri daha iyi diyorsunuz bizim hocalarımız o girmeyi hayal edipte basarılı olamadıgımız fakültelerden gelen hocalarla dolu aldıgımız egitimin aynı oldugunu belirtmek istiyorum!siteye daha yeni üye oldum ve bircok linkte özelde okuyan arkadasların kendilerini ifade ederken ki cekimserliklerini,geri planda kaldıklarını gordum,buna hiç gerek yok kanımca..hukuk fakultesıne yeni girecek arkadaslara basarılar diliyorum!hukuk dünyası bilgiler okyanusudur bildikce bilmek istersin,yzüdükce yorulursun,yoruldukca anlarsın degerini..kendini hep aynı yerde hissettikce gelişir,hırslanırsın!!
tesekkur ederim!
SAYGILARIMLA...
Not: Forum kuralları gereği, iletilerinizde yabancı sözcükler dışında (Türkçe sözcüklerde) "v" harfi yerine "w" kullanmamanızı hatırlatırız.
Zarfa değil mazrufa bakmak lazım ... Ne demekse neden dedimse..
Şurası şunu yetiştiri burası bunu sözünü ben de anlamıyorum.Kim ne isterse onu olur.Ben Ankara Hukuktayım ama avkat olmak istiyorum ne olacak şimdi?
Sevgili Alper, biliyorsun ki genelde her kuralın bir istisnası vardır. Sayın Av. Mehtap Yeter Engin (sanırım Marmara Hukuktan mezun) de akademisyen değil, avukat olmuş. :)
Alıntı:
Stj.Av.Başak Şahin rumuzlu üyeden alıntı
Sevgili Alper, biliyorsun ki genelde her kuralın bir istisnası vardır. Sayın Av. Mehtap Yeter Engin (sanırım Marmara Hukuktan mezun) de akademisyen değil, avukat olmuş. :)
değerli meslektaşlarım ve meslektaş adaylarım anladığım kadarıyla söylediklerimi yanlış anlamakta yoğun bir çaba sarf etmiş..
bol bol alman ve italyan doktrini okumak isteyen arkadaşlar gönül rahatlığı ile benim de mezun olduğum güzide yurdum üniversitesinden mezun olabilirler.jBu bir ayrıcalıktır ne de olsa..
en uzak mesafe iki kafa arasındadır birbirini anlamayan..............