jawussjan arkadaşım
Evet ben mal beyanından hapis yattım.İyikide yatmışım diyorum,çünki senin görmediğini,bilmediğini,Türkiyenin acı ama gerçeğini daha net olarak gördüm.
Bir yandan bana örnek cezaevleri gösterirken diğer yandan cezaevlerinin her yerde aynı olduğunu ve beş yıldızlı otel olmadığını iddia ediyorsun.madem cezaevlerinin hepsi aynı olduğunu iddia ediyorsun.
Bursa e tipi cezaevi
Ermenek cezaevi
Kütahya Cezevi
Ankara 1 nolu f tipi cezaevi
Dalaman Açık
Kocaeli f tipi
Trabzon e tipi
Bu isimleri neden yazıyorsun? sanırım aynı olmadığını istisnaların olduğunu göstermek için.
Demekki istenirse yukarıda saymış olduğun cezaevleri gibi derli toplu yaşanabilinecek bir mekan durumuna getirilebilinir,yapılamayacak hiç birşey yok..
Zinanın suç olması bir yana ben bunu tartışan zihniyete bile karşıyım..
Senin saymış olduğun kütüphane dershane v.s faaliyetler yukarıda saymış olduğun cezaevlerinde mevcut diğerlerinde neden yok?
Gelelim...
YAPILAN İYİLEŞTİRMELER
başlığı altından yazdıklarına
Hangi iyileştirmeden , hangi haktan,hangi onurdan,bahsettiğini ben anlamadım,ben o yazdıklarını hiç görmedimde duymadımda.
Memurunu işçisini çiftcisini esnafını hakkıyla onuruyla çağdaş uluslararası standartlara uygun yaşatamayan hükümet kaldıki cezaevindekileri yaşatsın.
keşke bu yazdıklarının hepsi olmasa bile (hepsinin olması mümkün değil)bir kaçı doğru olsaydı.Bunlar sadece Resmi gazetede yayımlanır yürürlüğe girer ama o kadar,tatbiki yapılmaz..
Her kim olursa olsun,Katilde olsa, yankesicide olsa,
dolandırıcıda olsa ,hırsızda olsa onlarda bu ülkenin vatandaşı onlarında yaşamaya hakkı var.
Kimse yarın oraya girmeyeceğim diye garanti veremez yarınının ne olacağını kimse bilemez ALLAH kimseyi düşürmesin diyelim...
Düşenlerede bir tekme biz vurmayalım...