Tamam kalırız cici cici.
Printable View
Tamam kalırız cici cici.
:) merhaba myasin .bende öss ye girdim bu yıl.eğer puanım tutsaydı ben odtü işletme yazardım.maalesef puanım 343,104.yani benim odtü zor.ama sen yaz derim.kolay gelsin.:o :o
myasin, bence öncelikle kendi karakterine uygun bir bölümde okuman herşeyden hatta okuduğun okuldan bile daha önemli...Bana sorarsan ben bir hukukçu olarak sana hukuk fakültetesini önerebilirm ki mezun olduğunda iş bulma imkanın işletmeye göre epey fazla,kendi işini yapmıycaksan özel sektörde çalışacaksın ama hukuk fakültesinde avukat olursun ve patronda sen olursunn istersen...sana bol şans ama ben aynı puanı alsaydım ankara hukuk yazardım ve hiç düşünmezdim bilee.
herkese mrb
aynı şekilde ben de hukuk konsunda nereyi tercih edeceğimi bilmiyorum ve son bi haftam düşünmekten ve herkesi ayrı ayrı dinlemekten tam bir kabus gibi geçti.
EA2 puanım 354,882
Koç Üniversitesi ve GSÜ puanım çok üstünde İstanbul Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi ise sıralamalarda aşağıda kalıyor. Puanıma en uygun İstanbul Bilgi Üni Hukuk gibi duruyor ama yeterince fikrim yok.
Özel üniversitelerin hukuk bölümünden de hakim-savcı çıkıp çıkmadığı konusunda şüphelerim var :)
yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden saolun.
Hakim savcı olmak gibi bir niyetn varsa ankara hukuk derim.bu yazıyı oku istersen :)
http://www.law.ankara.edu.tr/?bil=bi...k&haber_id=391
Sevgili Ece
Anladigim kadariyla sen puana gore tercih yapmak istiyorsun yani `puanim ziyan olur` dusuncesindesin.Istanbul Bilgi Universitesi puanima en yakin universite demissin.Ancak sunu da dusunmeni oneririm sen bir vakif universitesine gittigin zaman kendinden 70-80 puan dusuk ogrencilerle beraber okuyacaksin.Bu bence senin puanina yapilmis bi haksizlik asil iste o zaman ziyan olur.Sahsi fikrim boyle beyin goclerine izin verme derim.
Tabi ki vakif universitelerinin imkanlari cok genis ama dezavantajlari da yok degil.
Son olarak cok iyi dusun artilari eksileri yaz ve en onemlisi istegine gore tercihini yap diger insanlar sana fikir versin sadece.
Kolay gelsin
Ben de hukuk tercih edicem fakat kocaeli-selçuk-akdeniz arasında kaldım.eğer detaylı bilgisi olan varsa bana yardımcı olsun lütfen...
kocaeli-akdeniz-selcuk hukuk sizce hangisi en iyi ve neden?