Re: Ingiltere'de Yasiyorum Istirak Nafakasini Odemezsem Ne Olur
Alıntı:
evanescence rumuzlu üyeden alıntı
Turkiye'ye sadece tatil icin gelirsem bir sorun yasanir mi? havaalaninda tutuklanir miyim? ve Turkiye'ye girisimi takip etmeleri olasi midir. dava ingiltereye kadar sicrarmi. tesekkurle yorumlariniz icin. saygilar
Dava İngiltere'ye sıçramaz!
Alıntı:
Av.Mehmet Aydın rumuzlu üyeden alıntı
Alacaklı nafaka yükümlülüğünüzü yerine getirmediğiniz için hakkınızda şikayette bulunmazsa mesele yok.
Bulunursa ve mahkum olursanız yurda girişinizde GBT nizde çıkacağı için sorun yaşarsınız.
arkadas ayni zamanda ingliz vatantas'ise, ve turkiye'ye ingliz passport'la giris ve cikis yaparsa, yine sorun olur mu? ve acaba GBT nedir?
Alıntı:
Dava İngiltere'ye sıçramaz!
Degerli yorumlariniz icin cok tesekkur ederim, bu son sorum ingiliz vatandasi olursam ingiliz pasaportuyla giris cikisimda problem olur mu?
Alıntı:
superking rumuzlu üyeden alıntı
arkadas ayni zamanda ingliz vatantas'ise, ve turkiye'ye ingliz passport'la giris ve cikis yaparsa, yine sorun olur mu? ve acaba GBT nedir?
GBT
GBT Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı bir birim GBT: Genel Bilgi Toplama demek...Yani Emniyette herkesin kaydının bulunduğu bir Genel Bilgi Toplama Büro Amirliği bulunmaktadır. Buradan herkesin suç dosyaları, kayıtları, vukuatları ve daha bir çok bilgileri anında bulunabilmekte ve suçluya işlem yapılabilmektedir..
Alıntı:
evanescence rumuzlu üyeden alıntı
Degerli yorumlariniz icin cok tesekkur ederim, bu son sorum ingiliz vatandasi olursam ingiliz pasaportuyla giris cikisimda problem olur mu?
Sadece ingiliz vatandaşı olur, ADINIZI VE SOYADINIZIDA DEĞİŞTİRİRSENİZ BİRŞEY OLMAZ!
AMMA..............
Çocuğunuz 18 yaşına geldiğinde babasının nafakayı ödememek için milliyetini bile değiştirdiğini öğrendiğinde neler olur?????
Tahmin etmek sayısalda altı rakamı tutturmaktan daha zor.
Ve muhtemelen o zaman bu foruma şöyle bir konu açabilirsiniz:
"Oğlum/kızım tarafından tehdit ediliyorum. Ne yapmalıyım?"
Alıntı:
Sadece ingiliz vatandaşı olur, ADINIZI VE SOYADINIZIDA DEĞİŞTİRİRSENİZ BİRŞEY OLMAZ!
AMMA..............
Çocuğunuz 18 yaşına geldiğinde babasının nafakayı ödememek için milliyetini bile değiştirdiğini öğrendiğinde neler olur?????
Tahmin etmek sayısalda altı rakamı tutturmaktan daha zor.
Ve muhtemelen o zaman bu foruma şöyle bir konu açabilirsiniz:
"Oğlum/kızım tarafından tehdit ediliyorum. Ne yapmalıyım?"
Cok tesekkur ederim yardiminiz icin. Benim durumum gozu doymayip daha fazlasini isteyipte dayatma yoluyla beni yipratip zor duruma dusuren ve beni oglumdan uzaklastiran eski esime tepkimdir; NERDE ESITLIK yasalar kadinlari fazla destekliyor.
[QUOTE=Av.Mehmet Aydın;118971]Sadece ingiliz vatandaşı olur, ADINIZI VE SOYADINIZIDA DEĞİŞTİRİRSENİZ BİRŞEY OLMAZ!
Acaba 5 yil sonra zaman asimi dolayisiyla benim hakkimdaki butun dava haciz nafaka vs ne varsa duser temize cikar miyim?
Yönetimin Notu: Üyemizin, gerekli yanıtlar verilmiş olduğu halde sorularını ısrarla ve çeşitli forumlarda dile getirmiş olması nedeniyle forum kilitlenmiş ve üyemizin üyeliğine son verilmiştir.