Re: Cumhurbaşkanı kim olabilir ?
Sn. KASIMAN, bu kadar çok ortak özellikten sonra beni değil, niye Sn. Bayındır'ı destekleyeceğinizi anlayamadım. Yoksa şıracının şahidi bozacı durumu mu mevcut? Bu kırmızı urbalıyı kıskanmaya başlayacağım bu gidişle ona göre... Size de teessüflerimi fışkırtıyorum.:o
Sayın Gür,
Ne demek efem.... Size çok cazip bir teklifim var.
Fırat Bey, siz ve ben 3lü bir koalisyon olarak Cumhurbaşkanlığına aday olsak
nassolur aceba? Kırmızı, yeşil ve mavi nin süper karışımı.
Anayasamız buna engelmidir?
Engel ise çok yazık. Ülkemiz bu tarihi fırsatı kaçırdı demektir.
Bu arada anlamadığım bir şekilde ayarlarım yine bozuldu. (Fırat Bey ile daha yeni yapmıştık):o
Anayasayı bir kereliğine deleriz efenim, dert ettiğiniz şeye bak.Yalnız okey oynarkene 4. ye ihtiyacınız olacaktır. Hani diyorum aranıza kırmızı urbalı, boğa burcu, genç (!), zeki ve hisli bir hukukçuyu da alsanız dört dörtlük bir koalisyon olmaz mı? Bence olur. ;)
:) Şeref verirsiniz Dilek Hanım.:)
Şu andan itibaren 4 lü bir koalisyonuz.
Bekle bizi Çankaya, AMPUL'e inat geliyoruz.:o
Yaşasınnn,Köşk'e gidiyoruz...:p
OKTAY ŞİNANOĞLU. olmalıdır
Sayın Mehmet Emin Sezen,
Alıntı:
mehmet emin sezen rumuzlu üyeden alıntı
OKTAY ŞİANOGLU olmalıdır.
OKTAY SİNANOĞLU mu demek istediniz?
Beni Türk doktorlarına emanet edin diyen olmalıdır, çocuklarımı Amerikada okuturum diyenler olmamalıdır.
Geçmişe değil geleceğe taşıyan, şirket hisselerini değil ülkesini düşünen olmalıdır.vs.
Cumhurbaşkanı kim olmalı?
Abdullah Gül'ün veya bir AKP'linin cumhurbaşkanı adayı olmasını istemiyoruz.
Cumhurbaşkanı toplumsal uzlaşma ile seçilsin istiyoruz.
AKP içinde bile değişik isimler üzerinde beyin fırtınası yapılırken Deniz Baykal'dan, CHP'den, MHP'den, DP'den, ANAP'tan ciddi bir aday ismi duyamadık.
Bir ara Baykal ve Erkan Mumcu, yarım ağızla Abdüllatif Şener demişti ama bugün ona da olmaz diyor.
Deniz Baykal, Devlet Bahçeli, Mehmet Ağar'ın cumhurbaşkanı adayı kim?
Bunu seçimler öncesinde bilmek hakkımız değil mi? Kaliteli güven veren bir cumhurbaşkanı adayı ismi onlara oy kazandırmaz mı?
Bu arada sizin gönlünüzdeki cumhurbaşkanı aday(lar)ı kim? Ve neden?
Re: Cumhurbaşkanı kim olmalı?
Böylesine ciddi bir forumda dahi, ciddi bir cumhurbaşkanı adayının adı telaffuz edilmediğine göre, demek ki Abdullah Gül alternatifsiz.
Seçimlerden sonra forum üyelerine tekrar sormak istiyorum.
Sizin cumhurbaşkanı olarak görmek istediğiniz aday kim?
Alıntı:
ma_cera rumuzlu üyeden alıntı
Abdullah Gül'ün veya bir AKP'linin cumhurbaşkanı adayı olmasını istemiyoruz.
Cumhurbaşkanı toplumsal uzlaşma ile seçilsin istiyoruz.
AKP içinde bile değişik isimler üzerinde beyin fırtınası yapılırken Deniz Baykal'dan, CHP'den, MHP'den, DP'den, ANAP'tan ciddi bir aday ismi duyamadık.
Bir ara Baykal ve Erkan Mumcu, yarım ağızla Abdüllatif Şener demişti ama bugün ona da olmaz diyor.
Deniz Baykal, Devlet Bahçeli, Mehmet Ağar'ın cumhurbaşkanı adayı kim?
Bunu seçimler öncesinde bilmek hakkımız değil mi? Kaliteli güven veren bir cumhurbaşkanı adayı ismi onlara oy kazandırmaz mı?
Bu arada sizin gönlünüzdeki cumhurbaşkanı aday(lar)ı kim? Ve neden?