Ama Senol siz de dogru okumamissiniz. Dekarlik bolumu soyleyen CHP Malatya Milletvekili Muharrem Kılıç. Haluk Koc degil. Her neyse ikisi de ayni partiden, kim oldugu farketmez. Haber tamamiyla Hurriyet'ten alinma ben boyle seylerde hata yapabileceklerine inanamiyorum. Malatyalinin memlekete kasti mi var?Alıntı:
Alıntı:Alıntı yapılan üye ; av.senol:
Bahsedilen yasanın çıkış tarihi olan 19.07.2003 tarihinden bu yana yabancıların aldığı taşınmazın toplamı ise Sayın Haluk Koç'un söylediği gibi 277 bin dekar değil 3.426 dönüm. (http://www.tkgm.gov.tr/tapunet/atkgm...rturkiye2.html)
Bu haberi biz 1 senedir yabanci kanallardan izliyoruz. Yunanlilara 15,000 konut satildigini Yunanlilarin kendi soyluyor. 1 sene icinde bu rakam cok fazla. Bu kanun bu asamada gereksiz. Turk insanina faydasi nedir, bu soru cevaplanmadan bu kanunun cikarilmasi hatadir. Asil konu da budur, simdi dekarlarla ugrasip, konuyu saptirmayalim. 6000 Israilli dogumu Alisinkay soyledi, o da mi yanlis.
Eyup, Ulusal cikarlar soz konusu olunca Turkiyeli herkesin, biraraya gelip konuyu kavga etmeden konusabilmesi lazim. Sizin tavriniz yanlis. Buraya ayak bastiniz, ilk kelimeniz "paranoyak" oldu. Simdi de "Komunist". Ya dusunme ve anlama ozurlusunuz, ya da bu ulkeye bir kastiniz var. Beni de en sonunda boyle konusturdunuz.