Re: İnternet sitesi, e-posta ve sms (kısa mesaj) yoluyla tehdit
- Avukatlık masrafları ne kadardır, neye gore belirlenir?
- Avukat tutarken nelere dikkat etmek gerekir?
- Davayı kazanmam durumda avukatlık ucretlerı karsı taraftan nasıl talep edilebilir?
- Davanın ortasında tutugum avukatın taraf degistirme hakkı var mıdır?
- Her durusmaya katılmak zorundamıyım yoksa avukatımın katılması yeterlimidir?
Cok soru sordum kusura bakmayın ama ogrenilmesi gerekn bi surec. Tessekurler.
dava sorusturma sureci nasil hızlandırılır?
Soruşturma sürecinin hızlandırılması gibi bir durum söz konusu değildir.
Bildiğim kadarıyla internetteki yazışmalar, senet ve kanunda belirtilenlerin dışındaki delillerden olduğundan takdiri nitelikteki delillerden sayılıyor. Dolayısıyla hakim, duruma göre gözönüne alıp almamaya karar verir. Dava açıp değerlendirilip değerlendirilmeyeceğini görmeniz gerek. Söylemek istediğim size yollanan mail lerin vs. hiç değerlendirilmeme ihtimalinin de olduğu. Kolay gelsin
Ceza muhakemesinde kesin delil veya takdiri delil yoktur, "hukuka aykırı delil" vardır.
merhaba aynı konugibi gördüm yanlış açtıysam kusurabakmıyın saygılar
SİTE İÇERİSİNDEKİ FAALİYETLERİNİZ SIRASINDA;
GENEL AHLAKA VE KİŞİSEL HAKLARA AYKIRI ONUR KIRICI TAVIRLARDA BULUNDUĞUNUZ TESPİT EDİLMİŞ VE BU NEDENLE ÜYELİĞİNİZ DURDURULARAK, MAİLİNİZ YASAKLILAR LİSTESİNE EKLENMİŞTİR.
SİZDEN ŞİKAYETÇİ KİŞİLER KANALI İLE, SİTEYE BAĞLANDIĞINIZ IP NUMARALARINIZ VE KİŞİSEL BİLGİLERİNİZ CEZAİ İŞLEME UĞRAYABİLMENİZ İÇİN YETKİLİ KURUMLARA BİLDİRİLMİŞTİR.
BİLGİLERİNİZE.
diye bi mail gelid napmalıyım (özel mesaj gönderdim) sitede yapmadım
Şikayetçi yoksa sorun olacağını sanmıyorum. Şikayet varsa ve gerçekten suç var ise o zaman avukatınıza müracaat etmenizi öneririm.
Bir avukata gidip vekalet verip işinizi halletmenizi öneririm
Cevap: Re: İnternet sitesi, e-posta ve sms (kısa mesaj) yoluyla tehdit
merhabalar benimde başımdan geçen bir internetten kaynaklanan bir olay vardır sizlerle paylaşamk istiyorum.bir bayanla arkadaşlık yaptıktan sonra arkadşlığımız bitti ve bitmesinden aylar sonra bayanı internetten taciz hakaret ve tehditlerde bulunan bir şahısa karşı bayan benden yardım istemiş ve kendisine tüm iyi niyetimle yardım etmeye çalıştım.ve şikayette bulundular.şikayetten sonra bir kaç tane internet cafeden açıldığı ve benim evimden açıldığını bildirerek bilgisayarlarıma el koydular.inceleen bilgisayarlarımda hiç bir tespit yapılamadığını öğrendim ve bu konuyla bildiğim herşeyi iyi niyetimle iifademde belirttim.fakat bayan bunları yalanlayarak ve bunları yapanın ben olduğunu söyleyerek bana karşı dava açmıştır..mahkemeye gideceğim günü bekliyorum ve beklerkende çok huzursuz günler yaşıyorum bu konuyla ilgili sadeece ıp numaramın çıktığı için ceza alırmıyım?savunmamı nasıl yapmamalıyım bunuda bilmiyorum çünkü hayatımda karakola bile gitmedim mahkemeye çıkacağım.bayanın benden yardım istediğini gösteren cep telefonu mesajları var ve bilgisayharlarımın temiz raporu var siz değerli hukukçulara göre savunmam nasıl olmalıdır ve sadece ıp numaram çıktığı için ceza alırmıyım?ve son oalrak kalosuz modem kulalndığımıda belirtmiştim ifademde.