Sayın Ebrulli;
Bu 3 aylık sürenin baçlangıcı ne zamandır öğrenebilir miyim? İcra dosyasının açıldığı tarihten itibaren midir?
Printable View
Mal beyanında bulunmama şikayeti suçu için şikayet süresi,tebligattan 7 gün sonra başlar. 3 aylık süreye tabidir.
Teşekkürler :)
Ebruli hanim
Tam olarak ödemedigim tarihler 2002 sonu 2003 basi evde kalmadigimdan dolayi tam eve tebligat geldimi gelmedimi bilmiyorum, ama 2004 mayis ayinda eski esim borclari var evlendi yurtdisina cikicak diye ihbar etmis beni polisler ariyordu beni hakkimda bir yakalma emri olmasa sanirim sirf eski esim öyle dedi diye toplu halde baya bir kalabalik polisler beni aramazdi sanirim, ama o gecenin ardindan yurtdisina ciktik yeni esimle bir problem yasamadim cikarken 2004 dün sonlarina dogruda annem bir avkukatin eve geldigini söylemisti tam olarak avukatmi bilemicem annemin dedigine göre avukatmis 6 milyar versin borcu kapatalim demis, aslinda borcum baya yükselmisi faizleriyle 6 milyar istemelri cok sasirtti beni cünkü cok az. Yani kisaca tam olarak tarih veremicem ama acaba belirli yerlerden ögrenemeyizmi hakkimda yakalama varmi yokmu en azindan varsa ailemle degilde kendim geleyim yurta ailem ve bebekler perisan olmasinlar. simdiden cok tesekür ediyorum ilginiz icin
Sayın Melihçe;
Avukatınız aracılığıyla adliyeden sabıka kaydınızı çıkarttırarak durumunuz hakkında net bir bilgi sahibi olabilirsiniz.
Saygılar...
elimde bir dosya numarasi yokki, o zamandan buzaman 18 ay asimina ugramis olurmu cezam
Anlamdim gitti bana bir avukat yardimci olmadi bu forumda :-(
Yurt dışındayken çıkış yasağı olup olmadığını, ceza alınıp alınmadığını öğrenmek için ne yapılması gerektiği hususunda bilgi verebilirseniz memnun olurum. Sürprizlerle karşılaşmak hoş olmaz...