Ben Hala Evlenmetİ DÜŞÜnÜyorum Hala Akillanmadim Galİba
Printable View
Ben Hala Evlenmetİ DÜŞÜnÜyorum Hala Akillanmadim Galİba
Evlilik iki tarafli fedakarlik oldugu sürece buna birde anlayis eklenince sevgi cercevesi icinde bence cok güzeldir..Ama malesef hicbirsey o hayallerdeki gibi olmuyor.Prens diye nitelendirdigin kisi bianda en acimasiz kisi haline gelebiliyor,istedigin kadar " cok iyi taniyorum " de.. BIR CATI ALTINDA YASAMADIGIN SÜRECE KIMSEYI IYI TANIYAMASSIN..bizim kütürümüzde de böyle bisey imkansiz oldugu icin malesef evlenecegin yada evlendigin kisiyi hic tanimadan evleniyorsun..Artik sans a baht a vede vicdan a basvurulup onlardan medet umuluyor..(iki taraf icinde gecerli bu tabii,kötü erkek kadar kötü kadin da vardir nede olsa )..o yüzden ben derimki Evlilik kader kismet isidir..cünkü diger tarafdan bakildigi zaman yapicagimiz pek cok bisey kalmiyor bize,deminde belirttigim gibi isdedigin kadar tanidigindan emin ol "cicim ay i " gecdikden sonra gördüklerine yasadiklarina inanamiyorsunn...veee BEN NASIL BIR HATA YAPMISIM DIYORSUN..mahkeme duvarlarini asindiriyorsun sonuc itibariyle..(cünkü herkesin kaldirabilecegi bir yük vardir limit dolmussa yapilcak hicbisey kalmamisdir)..
Fakat birde cok güzel yürüyen evlilikler vardirki (biz göremedik ama neyse) "keske daha önce evlenseydim,veya sen nerdeydin bugüne kadar " dedirtir,hatta yillar gecer yasli birer nine dede olunca bile sevgileri sönmez,cünkü yillarca sevgilerini iyi niyet,hos görü,saygiyla beslemislerdir...dilerim allahdan herkes böylesi bir evlilikle muvafak olurr...saygilar..
Benimde en takıldığım nokta bayanların neden evleneyim kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum fikridir.Ne demek yani erkelerin sponsorluktan başka bir görevi yokmudur.
Sevgili rita iyimisin?
Kimden yanasın bakim hı? :p