Sayın Eyilik hakikaten birşey anlaşılmıyor,galiba bu soru sahibi siz değilsiniz,size sorulan soruyu aynen alıntı yaparak sormuş olmalısınız.Zira Avukatların Bağkur'la bir ilgisi yok.Sıcak çarpmış olmasın:)
Printable View
Sayın Eyilik hakikaten birşey anlaşılmıyor,galiba bu soru sahibi siz değilsiniz,size sorulan soruyu aynen alıntı yaparak sormuş olmalısınız.Zira Avukatların Bağkur'la bir ilgisi yok.Sıcak çarpmış olmasın:)
Sn. Mistrall ve bülent111
Bir katılımcı sayın eyilik kanalı ile bir soru sormuş ve bizde bunun cevabını iletmişiz. Konuyu ciddiyetten uzak bir şekilde " şey Pardon konu neydi" yada "sıcak çarpış olmasın " şeklide hoş olmayan ifadeler hukuki net sitesine ve sayın üyelerine yakışmamaktadır.
anlamadıysanız tekrar rica edebilirsiniz. Herkesin bir anlama kabiliyeti var. Buna saygı duyarım. Emek verip cevap veriyoruz. Bunu ti'ye almanın kimseye bir fayda getirmez.
konu açık. Yurtdışında çalışanlar, yurtdışında bulundukları bir süre içerisinde veya Türkiyeye geldiklerinde yurtdışında geçen çalışma sürelerini borçlanabilirler. Ancak sıra emekliliğe geldiğinde Türkiyeye öz bir deyimle artık ben yurt dışında çalışmıyorum. Herhagi bir sosyal yardım almıyorum diye kesin dönüş yapmış olması gerekmektedir. Ancak bu kişi turist olarak yurt dışına çıkabileceği gibi yaşamış olduğu bu ülkede de isterse çalışmadan yada bir sosyal yardım almadan oturmasına müsade edilmektedir. Bunların tersi olursa bağlanan emekli aylığı BağKur- SSK_ TC Emekli Sandığı yada yeni adıyla Sosyal güvenlik kurumu tarafından kesilmektedir.
Bilgi edinmenizi rica eder, sosyal güvenli günler dilerim.
Sayın socialman1;
Üyemizin tepkisinin size veya verdiğiniz cevapla uzaktan yakından bir ilgisi yok.
Bu tür sorular yani geçmişi ve geleceği belli olmayan soruları anlamak için bazen bende küremı cıkarıp soruyorum acaba ne demek istendi diye. Yada ruhumuzu teslim etme noktasına geliyoruz.
Lütfen kişisel almayınız. Zamanla sizde cevapladıkça soruları ne demeye çalıştıgımızı anlayacaksınız.
saygılarımla
Hayırlı olsun emekliliğiniz Sayın Eyilik,
Darısı sıradakilerin başına..
Acele işe şeytan karışırmış, sabırlı olmanızı dilerim.
:p
Sayın Socielman1 neden öyle agresif ve aşırı ciddi bir hal aldığınızı anlamadım,üstelik size karşı söylenen herhangi bir şey de yok ortada,insanlar sürekli stres altında bazen çok ciddi sorularda bile araya espri koymak sinirleri gevşetir,rahatlatır.Bu sitenin bu kadar rağbet görmesinde belki de bu esprili cevapların da etkisi vardır ne dersiniz yanlış mıyım?yoksa bu söylediklerime de kızıp ciddi açıklamalara devam edeceksiniz?
sn.mistrall,
Öncelikle beni ağresifle itham etmişsiniz bunu kabul etmem mümkün değil. Ama ciddiliği kabul ediyorum. İşhukuku, sosyal güvenlik ciddiyet gerektirir. Bu sitenin sizin deyiminizle espiri koymak, sinirleri gevşetmenin yeri en azından bu forum bölümü değildir. Epeycedir bu siteye üye olmuşsunuz, gevşemenin rahatlamanın yerini bulamamışsınız. ben sizin gevşemeniz ve rahatlamanız için
aşağıda ki linki tavsiye ediyorum.
https://www.hukuki.net/forum/forumdisplay.php?f=17 eğer gevşemek ve rahatlamak için bu hukuk sitesinin rağbet gördüğüne, inanıyorsanız, bu sitede ciddi yanıt veren insanlar boşa uğraşıyorlar. Ben size katılmıyorum. Şayet site yöneticileri de sizin gibi düşünüyorsa, o zaman ben bu sitedeki üyeliğimi iptal ederim. size iyi eğlenceler, gevşemeler ve rahatlamalar diliyorum.
sn.socialman1,
cevapladığınız konuların tadına varamadan,bizi bırakıp gidecek değilsiniz umarım.
saygılar
Sayın socialman1;
Lütfen bizi cevaplarınızdan yoksun bırakmayın. Umarım bizleri kırmazsınız. Selam ve saygılar.
Sn. Av. Abbas Bilgili, Sn. Ekircali, Sn.Av.Tayfun Eyelik beye destekleri için teşekkür eder saygılar sunarım.