Re: Polis Tutanagı Meskun yerde ses tabancasıyla ates etme
BenmDe kuruSıkıYLa ilgili bi sorum oLcaktı.
Fb kutLamaLArında caDDe üzerinde ArabayLA seyire haLinDeyken kuRu Tabancamı çıkaRıp Bi kaç El Ateş ETtim Plakamızı poLisLeRe werdiLEr we PoliSLer çok geçmeden çewirdi.. ben Suçumu itiRAf eTTim kuruSıkıyı çıkaRıp beLimden ben kendim werdim. SiLAhın FAturası wArdı we benim üzErime idi. Ateş eTtiim yeR pek meskun mahl sAhılmAzdı caDDe de we bina Bakımından biRaz sakindi. YakLAşık bi ay oLdu dawa sonuçlanmadı 14 temmuZ tarihini werdiLer kesin bi Sonuç için. benm sorum Şu Acaba ne Gibi bi Yaptırımı oLur yada bi yapTıRım oLur mu . inteRnetten araştırdım biraz kurusıkı siLah oLaRak adLAndıRıLmıyomuş .. bu konu konu hakkında bilgi sahibi oLandan yardım isticektim .
Arkadaşlar bu tür olaylarda verdiğiniz ifadeden öte Polis/Jandarma TUTANAKLARI gözönüne alınır.3 ile 6 ay arasında hapis cezası alırsınız,bu cezada büyük bir ihtimalle para cezasına çevirilir...
Alıntı:
NightFireBlack rumuzlu üyeden alıntı
yani hafifletici unsurlar lmalı..
1. kullandığımız silahlar kurusıkı ve ses mermisi attık.. 1sinin faturası var..
2. ateş ettiğimiz mekanın çevresinde hicbi bina yoktu çevrede tarlalar vardı köy yolu diyebiliriz.. büyü ihtimalle orda içki içenler ihpar etmişlerdir bizi ama ihbar edenler polisten duyduğuma göre evin önünde fln demisti.. yani binalarin o silahin sesini duymasi bile cok zor..
3. silahı mebur beylere biz belimizden çıkarıp verdik.. ates ettiğimizide itiraf ettik..
Ayrıca;Birisinin faturası var dediğinize göre birden fazla silahla ateş etmişsiniz,dolayısı ile ruhsatsız silah/silahlardan dolayı ayrıca 6136 sayılı kanuna muhalefetten ceza alırsınız.
iyi yapmısın birdaha yapmazsın