Re: Hayat sigortasına 3. yılda son verirsem parasal kesintiler neler olur?
Hayat sigortasına 3. yılda son verirsem sigorta şirketim;
3 senede toplam 2400 euro yatırmışım
3 senede şirketin karı oranında uygulanan faizlerle beraber toplam 2850 euro birikmiş
Ayrıldığımda 2400 euro' ya %15 iştira
ve kalan 2050 euro yada %10 07.10.2001 tarihli resmi gazetede yayınlanan resmi yazıyı temsil gösteriyor.
.......... Beni sigorta yapan şahsı aradım bana böyle söylemediniz şimdi paramı sizin dediğiniz gibi hiçbir kesintiye uğramadan alabilirsiniz demiştiniz dedim afedersiniz kıvırtmaya başladı işte 3 sene değil de 4. seneden sonra ayrılın daha az olur falan filan.
..........Paramı alamazsam ben madur oldum başkalarıda madur olmaması için internet sitesi kuracam ve şirketin isminide vercem tabii. Benim şirketim gibi olan şirketleri de sitem de insanların nasıl kelime oyunları ile kandırıldığını birebir anlataçağım. Çamur veya karalayarak değil sadece olan olayları olduğu gibi anlataçağım.
.........Yine söylüyorum kanunen bir hakkım varsa bununda sonuna kadar araştıracağım.
Sayın Speedcoom
Bizleri okuma yazmaktan aciz, cahil insanlar mı sandınız. Kırmızı yazmazsanız, okuyamayacak mıyız? Ya da okuduğumuzu anlamaktan aciz miyiz?
Siz kendiniz araştırıp, kendiniz karar vermişsiniz.
Önce site kurallarını okuyun lütfen.
Sayın Ragıp bey siz beni yanlış anladınız. Söyledikleriniz hiç aklımın ucundan bile geçmiyordu. Bilmiyorum nasıl bir insansınız. Ama sizin gibi avukat olmuş bir insana bu tabirleri hiç yakıştıramadım. Pek de fazla bu konuyu uzatmayı düşünmüyorum.
Madem site yöneticisiniz açmış olduğum konuyu lütfen silin.