Benide rahatsız eden bu zaten benim kimliğimle biri suç işlerse benim halim nice olur bu kimliğe iki farklı kişinin sahip olduğu merkezde bellimidir 15 günde 40 reset yaptım ortalama 8 yada dokuz 9 kez kimliğim çakıştı
Printable View
Komplo teorilerine gerek yok.Siz modemi resetlediğiniz zaman size atanan ip adresi ip sunucunuz üzerinde hala on gözüktüğü için böyle bir hata mesajıyla karşılaşıyorsunuz.Modeminizi çekmek yerine uygulama programını kapatın ve 10 saniye sonra tekrar aktif hale getirin.Aynı şey cep telefonları için de geçerlidir.Telefonunuzu kapatmak yerine bataryasını sökerseniz sizi ilk arayanın ulaşılamıyor mesajını alması için geçecek süre ile normal olarak telefonu kapattığınız zaman alacakları ulaşılamıyor mesajı için geçecek süre birbirinden farklıdır.Siz telefonununuzu normal şekilde kapattığınız zaman cihazınız en yakın baz istasyonuna kapanıyorum sinyalini gönderir ve bu mesaj tüm baz istasyonlarına iletilir.Eğer telefonunuzun bataryasını söker yada şarjınız biterse telefonunuz kapanma bilgisini iletemeyeceği için,gsm sistemi sizi en son sinyal aldığınız bas istasyonunda sorgular,oradan ulaşamazsa,sırasıyla o bölgedeki baz istasyonlarını,şehirdeki baz istasyonlarını,bölgedeki baz istasyonlarını,ülkedeki baz istasyonlarını ve en son olarak roaming e dahil olan tüm baz istasyonlarını sorgular.Bunlardan herhangi birinde sizin bilginize rastlayamadığı durumda ise karşı tarafa ulaşılamıyor bilgisini iletir.Haliyle bu süre içerisinde gsm sistemi sizi hala aktif olarak görmektedir.