Başak hanım cok yardımcı oldunuz Allah razı olsun diyorum.Görevinizde başarılar dilerim.
Saygılarımla
Printable View
Başak hanım cok yardımcı oldunuz Allah razı olsun diyorum.Görevinizde başarılar dilerim.
Saygılarımla
Başakcım büyüklüğünden ve mezuniyetinden dolayı seni tebrik ediyor sevgilerimi iletiyorum.
Sayın bahtiyar78, umarım Başak Hanım'ın bu olgun tavır ve tutumundan almanız gereken mesajı almışsınızdır.
Soruyu soran kişi gerçektende, sizin cevap vermek zorunda olduğunuzu sanıyormuş, hayret.
üyelikte atsan ne olur yani cevap verince müşteri kaybetmiş olduğunuz tavrıyla davranıyorsunuz adliyenin tüm memurları avukatın yoksa sizin gibi davranıyorlar sebebini sende bende biliyoruz ama yazamıyoruz iki cümle kuracaksın insanlara tepeden bakıyorsun tek dileğim size muhtaç olmamak demin dediğim gibi avukat olmayınca adliyede işler yürümüyor
katılıyorum üstteki arkadaşa bir soru yazdık hala cvp yok keyfi gelirse yorum oluyor neden açıldıki bu site o zaman tamam kimse zorunlu degil benimde forum var cvp almayan tek kişi yokdur. Burası başka hukuk okumuşlar biliyolarya her şeyi tepeden olayına +1 yani. Ya şu üye olurkenki teste ne demeli?
Sitede sorulara cevap vererek yardımcı olmaya çalışan herkesin hukukçu olsun olmasın hiç bir maddi menfaati bulunmamaktadır. Ben şahsen verdiğim yanılarla birilerine yardımçı olabilmişsem kendimi bunun verdiği mutluluk içerisinde hissediyorum. Sistem tamamen gönüllülük esasına göre kurulmuştur. Konuyla ilgili bilgisi olanlar zaten görüşlerini aktarmaktadırlar. Bu nedenle "ben neden soruma cevap alamadım" diye feveran etmek yersizdir.
Sadece yazacaklarım benim kişisel yorumumdur fakat bence dikkate alınmaya değer diye düşünüyorum.Son günlerde avukat camiasına hiç olmadığı kadar büyük bir tepki var.Açıkçası bende tepkiliyim(sebebi o kadar yazışmalarımıza rağmen hala var olmayan bir çek yasası yüzünden binlerce kişinin içeride yatıyor olması ve sayın avukatların seslerini çıkartmamaları.nedenini kendileri gibi bizlerde biliyoruz).Fakat bu genel tepkinin çoğalması avukatlık mesleğini hakkını vererek yapan sayın avukatlara zarar vereceği düşüncesindeyim.Merak ettiğim konulardan biride şu ;acaba şu anda mevcut avukatlarımızdan,icra takibi yapanların oranı nedir?İş ilanlarına bakıyorum son zamanlarda factoring şirketleri eleman arıyor birde bu şirketlere avukat!!
Avukatlık tüm dünyada profesyonel meslek olarak anılır. Bu sitenin misyonuna ve yanıt veren üyelerin yanıt verme nedenlerine ise sayın Karavelioğlu çok güzel değinmiş.
Sayın mehmetnav, borçlu olduğunuz çeklerden dolayı aylardır avukatları suçluyorsunuz. Gereksiz yere asabi davranışlarınızı da görmediğimi sanmayın. Ancak bu ve bazı forumlarda avukatlara karşı aldığınız tavır haddini aşmış durumda. Taraflı bakış açınızla tüm avukatları alacaklı avukatı sanma gafletinde olmanız da cabası. Biz avukatlar alacaklının avukatı olabildiğimiz gibi borçlunun da avukatı olabiliyoruz. Çek nedeniyle borçlu olan müvekkillerimiz için biz avukatlar zaten yasal yolları sonuna kadar kullanıyoruz. Yasakoyucuya, adalet bakanlığına serzeniş edeceğinizde aklınız sıra burada avukatları gözünüze kestirdiniz, gösteri yapıyorsunuz.
Bir kere daha avukatlar hakkında olumsuz bir cümle yazmanız halinde ise sizi ve yazılarınızı bu sitede barındırmayacağımızı bilmenizi isteriz.
Bu uyarım aynı zamanda takalp, fatih34 ve aslında "bu sitede avukatları kötülemeye çalışan herkesedir".
işte tam bahsettiğim konuda buydu.yazdığınız cevap zaten benim görüşleriminde(kişisel yorumum demiştim) kişisel olmadığını perçinledi.Bunun için ayrıca teşekkür ederim.Ayrıca bu görüşlerimin her meslektaşınız için olmadığını birçok(takip ettiğinizi söylemiştiniz) yorumumda dile getirmiştim.Lütfen sizde kendi adınıza inandığınız demokrasiye uyarak beni atın!