Konya Selçuk Üniversitesi 3. sınıfa geçmiş bulunmaktayım Emrah Bey.
Printable View
aslında bende direkten döndüm ama benim olayım biraz farklı yeni alanı seçtim hemen değiştirmek istedim gittim müdüre söyledim alanımı değiştirmek istiyorum dedim o da bana ben seni bir değiştirirsem dedi önceden aklın nerdeydi dedi bende ilçe milli eğitim müdürüne gittim bu ilk de değildi aslında daha öncede gitmiştim o da müdüre bir telefon etti alanım hemen değişti yani anlatmak istediğim vazgeçme sakın aslında ben 1. sınıftan beri avukat olmak istiyorum ama bir hata yaptık işte sonundada düzelttim çok mutluyum ve rahatım
SAYGILARIMLA
slamlar bende adalet m.y.o. okuyorum bu sene 2. sınıfa gectim ve bende hukuk fakültesine gecmek istiyorum fakat bazı seyler duyuyorum ve bu beni korkutuyo hukuk fakultesine gectikten sonra bir dersten bile kalsak okuldan atılma gibi birsey soz konusumu bu cok sacma gelsede emin olmak istiyorm tesekkurler...
ya bu hukuk fakultelerine gecis yaptıktan sonra bir dersten bile kalsan okuldan atılıyormussun :) komik geliyo ama duydum ve emin olmak istedim cvp verirseniz sevinirim...
Ben de bir meslek lisesi çıkışlı ve dgs ile geçiş yapmış biri olarak şunu söyleyebilirim (hukuk Fakültesine değil, farklı bölüm) önlisans eğitiminde gördüğün ortak derslerden muaf oluyorsun ve onun dışındaki 1. ve 2. sınıftaki fark derslerini hazırlık adı altında verdikten sonra tamamen 3. sınıf olarak devam ediyorsun. işte bu hazırlık döneminde herhangi bir dersten kalırsan okuldan atılma gibi bir durum söz konusu. ama onunda çözümü var şimdi yeni çıkan bir yasaya göre iki dersten kalsan bile geçebiliyosun üçüncü dersi bırakırsan kalırsın.
saygılar...